Hun soler anus hver eneste dag – nå forteller hun om sin nye energikilde

Alle mennesker er helt unike. Man kan finne mange likheter med hverandre, men man må alltid huske at man selv er helt spesiell. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi mennesker får energi på forskjellige måter.

Noen av oss lader batteriene ved å ta det med ro i sofaen, andre får det ved å trene og noen kan få det ved å meditere. Nå har vi funnet en av de mest spesielle måtene å få energi på, og den er er det amerikanske Meagen som står for – hun soler nemlig anusen sin, skriver Ladbible.

Her på Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som skal få leserne våre til å le. Vi skriver også om mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annen og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like verdige og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Meagan bor i California i USA. Hun har gjort seg kjent på Internett for sin uvanlige livsstil, der hun blant annet soler anusen for å få energi.

”30 sekunder sol i anusen”

Dette betyr at Meagan står opp hver morgen mellom 07.00 og 09.00 og legger seg alene et sted for å strekke beina mot himmelen for å sole anus og kjønnsleppene i minst fem minutter.

«30 sekunder med solskinn i analen gir like mye energi som en hel dag i solen med klær på,» skriver Meagan på nettet sammen med et veldig tydelig bilde av hvordan hun soler seg.

”Gir mer energi enn å drikke kaffe”

Soling av rumpa er ifølge Meagan en eldgamle østasiatiske metode for å få energi, noe Meagan sier at hun merker godt når hun gjør det.

«Jeg får mer energi, sover bedre, har bedre kontakt med seksualiteten min og blir mer kreativ. Dette gir virkelig mer energi enn å helle kaffe», skriver hun på Instagram.

Meagan understreker dog at det er viktig å ikke ligge for lenge i solen med rumpa i været, ettersom målet ikke er å få «en solbrent anus».

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at dine venner også får lest om dette!