Her er vårens nye oppblåsbare bukse – så stygge at de burde forbys

At klesmote og trender kan være veldig merkelige – det vet vi nå.

Man blir knapt sjokkert lenger når man ser hva som dukker opp i hyllene i klesbutikkene. I moteverdenen er det gjerne viktigere å kle seg innovativt og utfordrende, snarere enn å kle seg pent.

Selvfølgelig kan du bruke det du vil, stilen er personlig, men det er noen plagg som jeg ikke ville ha brukt blant folk selv for store pengesummer.

Jeg tror nok at noen mennesker er enige med meg her.

Noen ganger dukker det opp nye trender i moteverdenen – og det er ikke uvanlig at de er veldig bisarre.

Her er de nye, oppblåsbare buksene

Heldigvis er smaken som baken – delt. Det hadde tross alt vært trist om alle likte det samme.

https://www.instagram.com/p/B8JCBvVgH_4/?utm_source=ig_embed

Nå er det et par nye, oppblåsbare latexbukser som har gitt sterke reaksjoner på nettet. De får beina til å se ut som om man står foran et morsomt speil man ser på Tusenfryd – eller i en Aladdin-film.

https://www.instagram.com/p/B8yUtvygaQJ/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B7xGoV5gRE9/?utm_source=ig_embed

Buksen ble opprettet av designeren Harikrishnan som en del av samlingen han valgte å vise i forbindelse med sin grad fra prestisjetunge London College of Fashion, skriver nettstedet Viral Thread.

https://www.instagram.com/p/B8y27BmgaTI/?utm_source=ig_embed

Fikk ideen da han lekte med hunden

De superbrede buksene består av over 30 separate latexdeler

«Jeg fikk ideen da jeg lekte med hunden min og kom til å tenke på hvordan rare gjenstander må se ut fra en så lav vinkel. Tanken på at han må se meg som en gigantisk figur, eller ikke engang se hodet mitt i det hele tatt, var spennende. Så jeg bestemte meg for å prøve å gjenskape dette gjennom omgivelsene mine og et skjevt spill», sa Harikrishnan nylig i et intervju med nettstedet Dezeen.

«I mote ser jeg de samme bildene og proporsjonene overalt. Jeg vil lage visuelle effekter som er så langt unna nøytralitet som mulig, for at folk skal stille spørsmål ved relevansen av proporsjonene vi ser i det daglige.»

https://www.instagram.com/p/B9DVwvCgeMS/?utm_source=ig_embed

Med tanke på disse nye buksene, må du innrømme at han lyktes. Imidlertid hadde jeg ikke beveget meg rundt i byen i disse selv for tusenvis av dollar.

https://www.instagram.com/p/B9AS2JhgxX1/?utm_source=ig_embed

Har du lyst til å ha på deg dette våren? Trykk da på DELE-knappen slik at vennene dine kan ta del i denne galskapen også!