Her er de 15 verste jobbene i verden – som garantert vil gjøre at du elsker ditt eget arbeid

Er du lei av din vanlige jobb? Trenger du motivasjon for å gi den ekstra prosenten hver dag?

Da vil vi hjelpe deg med det – på beste måte.

Fordi jeg lover, det er mennesker som har det dårligere. Som bevis på det, vil vi nå fortelle deg om de 15 verste jobbene i verden.

Etter å ha sett gjennom denne listen – tar du enkle skritt til neste arbeidsdag. Det kan jeg nesten garantere!

Det er sikkert flere som føler det er bedre med sin egen jobb, enn…?

1. Skyteskive-holder

Det høres verken trygt eller stimulerende ut. Eventuelt spennende. I Kina kan du plutselig få denne risikable oppgaven – men tilsynelatende er ingen helseforsikring inkludert i jobben.

2. Prøvesmaker

Ja, ved første tanke kan det virke så fantastisk som mulig – men neppe når oppgaven mer spesifikt er å teste hund- og kattemat. Nå sikler du ikke lenger, ikke sant?

Dette er et karrierevalg hvor du ikke kan være kresen på maten😂

3. Armhule-lukter

Det er mennesker som mer eller mindre lever av å snuse andre mennesker under armene – og der lukter det sjelden himmelsk.

Den offisielle stillingsbeskrivelsen er «deodorant-tester», men jeg vet ikke om det gjør saken så mye bedre.

4. Obduksjonstekniker

Høres det fristende ut å jobbe med døde mennesker? Nei, trodde ikke det.

Obduksjonsteknikere forsker på – og studerer – døde mennesker, ofte for å finne ut dødsårsak. De finner også ut hvor lenge noen har vært død.

5. Kloakkdykker (i India)

I noen asiatiske land finnes det folk som må jobbe i kloakken. Og noen av de må dykke for å løse problemene. Denne mannen jobber daglig for å rense avløp – for å unngå flom på gatene.

Tror du han trenger å dusje etter jobben?

6. Elefantinseminator

En tøff jobb, men noen må gjøre det. Sjekk blikket på mannen til høyre. Den stakkars mannen vet at det snart er hans tur til å ta på seg plastdrakten og «dykke inn».

7. Kusimulator

Tilsynelatende er det ofte nok å produsere en enhet som ligner en ku. For best mulig effekt når du samler oksesæd prøver du å gjenskape bevegelsene til en ekte ku.

Det skader heller ikke om mannen bak ratter rauter sensuelt.

8. Dildodekorerer

En tøff oppgave. Det er viktig å få dildoen riktig, med vener og nyanser på best mulig måte. Detaljene er viktige, men det må finnes morsommere jobber enn å dekorere falske peniser.

9. Telereperatør (i Kina)

Både ekstremt vanskelig og veldig risikabelt. Denne jobben har alt – i negativ forstand.

Du synes nesten synd på stakkaren, men disse krigerne er virkelig nødvendige. Bare å takke dem!

10. Gjødsel-ekspert

Ekstremt ekkelt, men også ganske viktig. Oppgaven her er å samle gjødsel fra forskjellige arter og skapninger. Avføringen testes deretter for å kontrollere at dyrene er fri for skadelige materialer og sykdommer. Det siste du ønsker er å skade vegetasjonen.

11. Drøvtygging for hester

Ja, du leste riktig. James «Bud» Williams i Carterville ønsker å ansette en som kan tygge høyet sitt for hesten sin. Dette er en ganske gammel annonse, men jeg antar at jobben fremdeles er ledig hvis noen av dere får lyst til å søke på tjenesten.

12. En som skremmer aper

Flere deler av India er plaget av aper. Fordi de er så vant til folk, er det ikke lett å skremme dem med de vanlige, enkle triksene.

Det eneste som ser ut til å fungere er hvis en større ape tar over – og det er grunnen til at unge personer blir ansatt til å kle seg ut for aper for å holde apekattene borte.

13. Fugleskremsel

Det er kanskje ikke like morsomt å stå og samle fugleskitt i en eng hele dagen, men på den annen side kan det passe ungdommer som kan løpe hele dagen. I tillegg får man alltid være ute i frisk luft.

Det finnes tross alt visse fordeler med denne jobben. Skulle man ta den? Aldri i livet.

14. Baderomsinspektør

Kanskje ikke denne jobben du drømte om som liten. Her er det imidlertid en hverdag hvor man må stå med bæsj og urin opp til knærne. På den annen side vil du sjelden måtte være langt borte fra et toalett, i tilfelle du plutselig må skikkelig på do.

15. Hesteonanerer

Det er mange som sier at de gjerne vil jobbe med dyr. Jeg er en av dem, men det er fortsatt en grense. Sannsynligvis er dette for et godt formål, men dessverre er det ikke nok.

Nå kan vi garantere at arbeidsplassen din sikkert er en dans på roser! Trykk på DELE-knappen for å gi vennene dine en latter i hverdagen!