Skjermdump: Twitter

Her blir mannen avslørt på TV – når han er utro: «Det lille svinet»

Fotballsupporter Deyvi Andrade ble overrasket da han ble tatt på fersk gjerning mens han var utro med kjæresten.

Forræderiet hans ble avslørt da han så på en fotballkamp med en annen kvinne – og ble tilfeldigvis fanget på film da han kysset henne.

Nå appellerer han til eksen slik at hun tilgir ham.

Det var for en stund tilbake at ecuadorianske Deyvi Andrade. Han hadde brakt en date til en fotballkamp, ​​men det skulle snart vise seg å være en veldig stor feil.

Kommer seg raskt unna

Mannen ble fanget på film da han lidenskapelig kysset kvinnen. Paret så veldig glade ut sammen. Problemet? Jenta var ikke kjæresten hans.

Skjermdump: Twitter

Deyvi la raskt lagt merke til at titusenvis av mennesker så han – reaksjonen hans da han la merke til at paret ble filmet, sa nesten alt. Han gjorde noe han ikke burde.

Idioten har siden påberopt seg utroskapen skyldig – og bedt om tilgivelse på sosiale medier.

«Vil du få deg tilbake»

«Hvis det hadde vært en kvinne som gjorde dette, hva ville du gjort? Det er flere klipp om kvinner som har vært utro, men de har ikke blitt hånet i det hele tatt så mye som jeg har vært», skriver Deyvi.

Skjermdump: Twitter

«Jeg er virkelig lei meg, men jeg har valgt å gå ut med alt tullet i åpenhet, slik at du kan tilgi meg. Jeg er forvirret, men vil få deg tilbake», skriver han i en apell til eksen.

Det hele tok av etter at CBS-reporter Roger Gonzalez delte klippet med teksten: «Når du kysser den ekstra kjæresten din, men innser at forholdet ditt er over fordi det ble fanget på kamera».

«Det lille svinet»

Det pinlige videoklippet har spredd seg over hele verden – og har til og med vært på svenske TV4 Nyhetsmorgen.

«Han bare slipper taket – ush! Han har sannsynligvis noen andre, det lille svinet», raser verten Soraya Lavasani.

Tror du den utro fikk det han fortjente, eller ble han tilgitt? Trykk på delingsknappen for å vise at slik oppførsel aldri er i orden!