Ethan (21) er verdens mest kroppsmodifiserte person: «Trives med meg selv»

I nyere tid har det blitt stadig mer populært med operasjoner og forskjellige prosedyrer for å endre utseendet sitt. Noen gjør det for å gjenopprette skader etter ulykker – men de fleste som gjør det har et helt eget ønske om å foreta inngrepet.

Det er noe jeg selv aldri ville gjort, men samtidig har hver person makten til å bestemme over sin egen kropp – og det han eller hun velger å gjøre må derfor respekteres.

Noen velger imidlertid å ikke nøye seg med en tatovering, øreringer eller piercing. Nei, det er de som tar dette med kroppsmodifisering til helt ekstreme nivåer – og i noen tilfeller har endringen i utseende mer eller mindre tatt over livene deres.

Den siste i rekken med mennesker som dette er 21 år gamle Ethan Bramble. Han var i en periode verdens yngste og mest fysisk modifiserte person. Selv da australieren var 11 år begynte han å strekke ut ørene sine – og deretter begynte justeringen av utseendet for alvor.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

I dag har Ethan Bramble rundt 150 tatoveringer og over 40 kroppsmodifikasjoner. En av de mest ekstreme prosedyrene han har utført er å splitte tungen, tatovere øynene svarte, og han har også fått operert for å fjerne navlen. Store deler av ørene er også avskåret.

Skjermdump: Instagram

Nå blir folk sjokkert daglig av hans spektakulære og litt skremmende utseende.

«Spesielt kommer jenter bort til meg på gaten og spør «Hvorfor? Hvorfor?» Og så spør jeg: ´Hvorfor farger du håret ditt? Hvorfor sminker du deg om morgenen, og hvorfor lakker du neglene?´ Ethan Bramble forteller til News.com.au.

Instagram/Ethan Bramble

Han mener at det ikke er noen forskjell i det hele tatt mellom det han gjør og for eksempel å sminke seg.

«Det handler om hvordan du vil se ut, utseendet ditt – og jeg har alltid levd etter troen på at du ikke skal dømme folk på hvordan de ser ut.»

Instagram/Ethan Bramble

Forutsetningene er mange – og under konstant forandring. Det var spesielt etter at øynene hans var tatovert svart at folk begynte å være redde for 21-åringen.

«Du kan gå nedover gaten og folk krysser veien for å komme vekk fra deg – og de synes du er veldig skummel på en eller annen måte», sier han.

Instagram/Ethan Bramble

For en tid siden ble navlen kuttet ut med en type skalpell. Dette vakte sterke reaksjoner, men Ethan Bramble forklarer den kontroversielle prosedyren ved å si at han ønsket en tatovering der.

«Jeg kunne se innsiden av magen når jeg strammet eller pustet, den stakk ut gjennom hullet. Det var rart å se innsiden av seg selv», sier han.

Instagram/Ethan Bramble

Det mest smertefulle tingen verdensrekordinnehaveren har vært gjennom var da han delte tungen.

Instagram / Ethan Bramble

På den tiden var Ethan Bramble bare 17 år gammel. Han kunne verken drikke eller spise mat etterpå. Smertene var så sterke at han prøvde å pulverisere piller og injisere betennelsesdempende tabletter direkte i kroppen.

«Det var 5 dager med en følelse av at jeg var nær døden. Du må sove helt oppreist og ha et håndkle fordi du sikler hele tiden. Hvis du legger deg, blir du kvalt av ditt eget spytt og blod og dør. Det var uten tvil ingen morsom opplevelse!

Instagram / Ethan Bramble

Ethan Brambles endring har fått mange reaksjoner. Noen er redde, barn har begynt å gråte og 21-åringen kan hele tiden føle hvordan folks øyne følger med på hans utstående ansikt.

«Jeg har gjort alt det jeg tiltrekkes av, og jeg koser meg», sier han.

Hva synes du om Ethans forandring? Gjør han det rette som følger drømmen hans, eller er det bare sprøtt? Del gjerne eller kommenter hva du synes nedenfor!