Emma (31) er forelsket i et tre – håper på ekteskap: «Den beste sexen jeg noensinne har hatt»

Det er vanskelig å kontrollere hvem du blir forelsket i, og de fleste ganger er det helt fantastisk. Selvfølgelig skal du aldri skamme deg over hvem du faller for, selv om det i ekstreme tilfeller kan være en litt merkelig kjærlighet.

Slik ble det for 31 år gamle Emma McCabe fra England.

Hun ble forelsket i et tre – og følte umiddelbart at det var på tide å planlegge et bryllup.

Det var i løpet av 2015 at man kunne lese om det uvanlige forholdet. Emma, ​​som er dendrofil og dermed kjenner seksuell tiltrekning til trær, gikk ut med sin bisarre og forbløffende historie – om kjærligheten til et staselig tre i skogen.

Ifølge henne selv hadde den da 31 år gamle kvinnen sett seg lei av alt styret hun opplevde da hun var i forhold med menn. I stedet fant hun trygghet, kjærlighet og lyst i et tre – som hun valgte å navngi Tim, melder HLN.

«Beste sexen jeg noensinne har hatt»

Kjærligheten var så sterk at Emma lovet å være tro mot treet for alltid – og ikke engang å se på noen av Tims likestilte. «Han» er den eneste skapningen som har klart å tilfredsstille henne følelsesmessig, melder hun – i tillegg til å være den eneste som har klart det seksuelt, skriver Elite Daily.

«Den beste sexen jeg noensinne har hatt», har Emma sagt, ifølge flere britiske nettsteder.

Foto: Twitter

De to tidligere kjærestene hennes ble dermed utkonkurrert av det staselige treet – og da den nesten unike historien kom ut, planla paret bryllupet sitt. Det var med andre ord ingen tvil om at Emma, ​​i det minste da, syntes å ha funnet den rette.

Siden den gang har det vært relativt stille om den britiske dendrofile og hennes partnere, men vi håper de har det bra. Kanskje de er gift i dag – uansett hva man mener om et slikt livsvalg, så skader det faktisk ingen andre.

Jeg kan til og med tenke at Emma er litt kul som tør å snakke om dette – og dermed står for hennes uvanlige holdning.

Hva tenker du om dette? Er det helt rart, eller gjør Emma det rette som følger hjertet? Del gjerne denne artikkelen med vennene dine!