Foto: Instagram/Eli Ink

Eli (27) har tatovert hele kroppen med blekk – tatoverte det hvite i øynene og innsiden av munnen

Mens mange av oss er fornøyd med å blande seg inn i mengden, blir noen folk besatt av å skille seg ut og være helt unike. For å oppnå dette må de fleste ty til operasjoner, prosedyrer og justeringer av hvordan de ser ut fra begynnelsen.

Det er ikke noe jeg selv noen gang ville gjort, men alle har jo sin frie vilje –og det må man selvfølgelig akseptere. Selv om det selvsagt aldri skulle være aktuelt for de fleste av oss å gjøre om eller modifisere hele kroppen.

Eli Ink er 27 år gammel og bor i byen Brighton i Storbritannia. Han jobber som tatovør – og for 10 år siden startet han et prosjekt som handlet om å dekke hele kroppen med tatoveringer, melder Daily Mail.

I dag er så godt som hver eneste millimeter dekket av blekk.

Picasso er forbildet

Han er ekstremt interessert i kunst – og mener at Picasso har vært en stor inspirasjonskilde for ham. Også når det gjelder forandringen av kroppen hans.

Instagram/Eli Ink

– Å begynne å modifisere hvordan jeg så ut ble derfor et naturlig steg, sier Eli Ink til Daily Mail og avslører at målet hans er å se ut som en abstrakt karakter i et maleri.

– Den eneste som kan forstå transformasjonen min er meg selv. Jeg vil aldri prøve å forklare det for noen andre.

Instagram/Eli Ink

I 10 år har han jevnlig tatovert kroppen sin som på mange områder inneholder flere lag med blekk. Han har også tatovert innsiden av munnen og gjort det hvite i øynene svart. 27-åringen har også forlengelser i underleppen og i nesen.

«Kommer aldri til å bli ferdig»

Men til tross for at han allerede har endret nesten hele utseendet, er han ikke ferdig.

– Jeg kommer aldri til å bli ferdig. Jeg vil fortsette med å studere kroppsmodifikasjoner hele livet og hele tiden prøve å forbedre arbeidet mitt, sier han – og forklarer at den stadig pågående prosessen er det som gjør prosjektet «vakkert».

Før han fikk tatoveringer. Kilde: Instagram/Eli Ink

Eli Ink sier han setter pris på komplimenter, men de mange negative stemmene han hører om utseendet sitt – feier han for det meste bort. Med tanke på at utseendet hans er så annerledes og oppsiktsvekkende har ansiktet hans flere ganger fått barn til å begynne å gråte.

– Selvfølgelig er det alltid morsomt å få et kompliment, men den eldre generasjonen ser nesten alltid ned på meg – og prøver ofte å få meg til å føle meg ubrukelig. Alt handler jo om hvordan man håndterer det. Jeg bryr meg ikke så mye lenger.

Trykk gjerne på dele-knappen hvis du synes dette var rart, eller legg igjen en kommentar om hva du synes om Elis unike forandring!