Ekspertenes advarsel: Ikke rengjør vaginaen din med støvsuger

Intim hygiene er ekstremt viktig og sannsynligvis prøver alle å sørge for at det er rent «der nede». Det er tross alt viktig å føle seg frisk og være presentabel hvis du havner i senga med en annen person.

De fleste av oss anvender enkle produkter for å holde oss rene. Ingenting som virker merkelig, eller risikabelt – men det finnes noen mennesker som har testet en ubegripelig metode for å rengjøre seg selv nedentil.

Noen kvinner bruker for eksempel støvsugere for å rengjøre vaginaen i forbindelse med menstruasjonen, sier en sykepleier – som også sterkt fraråder denne aktiviteten.

Det er siden IFL Science som rapporterer om en sykesøster som har tatt opp den merkelige handlingen på sosiale medier. Hun hevder at flere pasienter kom til sykehuset etter å ha forsøkt å få fart på menstruasjonssyklusene deres – ved hjelp av en støvsuger.

Foto: Shutterstock

Noen har brukt det populære redskapet til å få ut mensblodet og annet innhold ut av vaginaen. Sykesøsteren som har twitret dette kaller seg for OdesseyT99, og skriver:

«Kvinner… vær så snill og slutt å bruke støvsugere for å forkorte menstruasjonen. Det kommer til å ende med at dere suger ut betydelig mer enn bare blod. Vi har fått to slike innleggelser på grunn av dette bare denne uken. Bare slutt!»

Innlegget skapte ville diskusjoner og fikk stor oppmerksomhet. Sykesøsteren fortsetter:

“De brukte slangen for å suge ut menstruasjonen i håp om å få den til å slutte raskere. Jeg vet ikke om det var Eureka, Dyson, Hoover eller noe Walmart-merke, men ja … en skikkelig støvsuger!”

Foto: Shutterstock

Kan få deg til å havne i sjokk

Hun sender en viktig advarsel:

«Dagens støvsugere er veldig kraftige. De kan duge ut betydelig mer enn bare blod. Menstruasjonen din har en jevn utflod av kroppen din, hvor kroppen tar seg av seg selv. En støvsuger øker utfloden 1000 ganger så mye, som kroppen din ikke klarer å håndtere – og du kan havne i sjokk av det.

Foto: Shutterstock

Mange ser ut til å ikke forstå hvorfor noe prøver dette for å rense seg selv, eller få fart på menstruasjonssyklusen. Det ser imidlertid ut til at en advarsel er nødvendig – og vi håper at kvinner vil avslutte dette umiddelbart.

Vær så snill, trykk på dele-knappen for å hjelpe med å spre denne viktige advarselen!