Foto fv: REUTERS/Carlos Barria og Wikimedia Commons

Donald Trump foreslår en stor lovendring – for å kunne få den perfekte frisyren

Donald Trump ønsker å gjøre en endring i amerikansk lov som regulerer dusjdyser og vanntrykk – blant annet fordi presidenten mener at forholdene som er tillatt i dag ikke er gode nok for håret hans, skriver Sky News.

Det er foreslått endringer for å tillate en økt mengde vann til å passere gjennom et dusjhode i USA. I 1992 ble vanntrykket begrenset til i underkant av 10 gallons (2,5 liter) per minutt gjennom dusjer og vasker.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

«Mitt hår må være perfekt»

Det nye forslaget kommer etter at Trump i juli klaget over vanntrykket i landet.

«Du tar en dusj, men vannet kommer ikke ut. Du vasker hendene, men vannet kommer ikke ut. Så, hva gjør vi? Bare stå der unødvendig lenge for å ta lengre dusj?» Skal den amerikanske presidenten ha sagt, ifølge Sky News.

Wikimedia Commons

«Håret mitt – jeg vet ikke hvordan dere har det – men det må være perfekt. Helt perfekt», sa Trump.

Presidentens nye forslag, som dermed vil fremme hans berømte hårmanke, vil tillate en mye større mengde vann å strømme ut. Dette er en dramatisk økning – omtrent fire til seks ganger i volum.

Forslaget møtes med skarp kritikk

Mer presist vil det være omtrent 37 til 56 liter (10 til 15 liter) per minutt som vil bli ansett som tillatt, skriver nettstedet.

Utfallet har blitt møtt med skarp kritikk. Mange mener at den 28 år gamle loven, som president Obama tidligere berømmet, gir mening. Det antas også at det ville være tåpelig å begynne å tillate økt vannforbruk nå som det er mangel på vann i mange deler av USA.

Hva tenker du om dette? Trykk på deleknappen for å gi oss din mening om saken!