Dette er ikke for de fleste: Er dette verdens største «busemann»?

I nyere tid har det blitt skapt en veldig bisarr trend på nettet, som innebærer at folk virker å bli fascinert av ulike, ofte ganske ekle, kroppsfenomener. Spesielt ting som når kviser kommer i klem og andre ting som får de fleste til å rynke på nesen.

Personlig har jeg det litt vanskelig med ting som dette fordi jeg blir lett kvalm, men det ser ut til at mange synes dette er gøy. På den andre siden kan det være ganske kult å se hva kroppene våre kan skape på egenhånd.

Nedenfor vil vi by på et klipp som IKKE er for alle. Slike følsomme seere er virkelig advart. Resten av denne artikkelen tar du derfor på egen risiko.

Vel, så ekkelt er det kanskje ikke, men jeg måtte ta noen ekstra pust da jeg så hva denne mannen hadde oppe i nesen sin.

Tette igjen nesen hans

Stephen Lewis hadde vært bortreist på ferie i Italia med sin kone da han plutselig led av ekstrem neseblod.

Youtube

De dro til et sykehus hvor legene fant ut at mannen hadde et ekstremt høyt blodtrykk. Det sluttet heller ikke å renne fra nesen hans, så de valgte å skylle den med væske og delvis proppe den igjen.

Vel hjemme igjen var det på tide se over nesen igjen. Dr. Aws Alfahad skulle fjerne den nå koagulerte klumpen. Etter dager med en klump som tettet igjen nesen forventet man å finne mye inni der – men man kunne ikke forutse hva som skulle komme ut.

Verdens største buse?

Dette må være den største noensinne!

Youtube

Rundt 1 minutt og 50 sekunder inn i klippet drar legen ut den utrolige «busemannen» – og jeg tror knapt hva jeg ser.

Sjekk ut klippet om Stephens merkelige neseproblemer selv – men bare hvis du orker å se noe slikt!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!