Desperat mann kjører opp 48 cm lang ål inn i endetarmen – for å kurere forstoppelsen sin

Folks galskap har nesten sluttet å overraske i disse dager, folk virker å kunne gjøre litt av hva som helst.

Vi i Humorbibelen har tidligere rapportert om en mann som kjørte opp en flaske i anusen sin i forbindelse med et forsøk på å klø seg i rumpa.

Denne gangen meldes det om en mann fra Kina som led av forstoppelse. For å bøte på problemet sitt tyr han til en litt merkelig metode – nemlig gjennom å kjøre opp en nesten halv meter lang ål i endetarmen, skriver Daily Mail.

Det handler om en 49 år gammel fabrikkarbeider fra det sørøstlige Kina. Han hadde i noen tid lidd av forstoppelse – og var nå lei av sin intime bekymring.

Han gjorde, kan man tro, hva som helst for å fikse problemet. Løsningen ble å kjøre opp en drøyt 48 centimeter lang ål opp i rumpa.

Matrester, avføring – og en ål

Mannen ble da tvunget til å oppsøke lege og legene trodde knapt sine egne øyne da de fant matrester, avføring – og en ål i mannens mage, skriver avisen.

Kilde: Wikipedia

Pasienten hadde tidligere søkt hjelp for sin forstoppelse og ble deretter rådet til å forbli på sykehuset for å bli behandlet. Det var imidlertid ikke noe mannen kjøpte, men i stedet valgte han å satse på sin egen ål-metode.

Det gikk så der.

Med kraftige magesmerter ble han tvunget til å vende tilbake til Guangzhou Dongren sykehus, og etter en undersøkelse kunne legene gjøre det sjeldne funnet inni ham. Ålen, som nesten var en halv meter lang, veide rundt 250 gram.

Kilde: Wikipedia

Innrømmet den pinlige feilen

Pasienten ga aldri legene noen hint om hva de skulle finne.

«Vi spurte ham da vi fant ålen, men han sa at den hadde havnet der ved en feiltakelse. Etter operasjonen innrømmet imidlertid pasienten at han faktisk plasserte den der av egen vilje», sier Dr. Zhao Zhirong, ifølge Daily Mail.

Det er uklart hvorvidt ålen var i live eller død da den ble kjørt opp i anusen til mannen, men da legene fant den, var den død. Pasienten ble liggende på sykehuset en stund for observasjon.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine blir advart om denne typen av irriterende hendelser!