Bare et geni kan se tallene på bildet – ingen jeg spurte har klart det

Om det er noe som alltid får meg til å føle meg litt mer levende og friskere, er det litt ordentlig hjernegymnastikk. Hjernen trenger faktisk like mye trening som resten av kroppen. Du kan gjerne gjøre litt kryssord eller sudoku, men i dag er det også mange forskjellige utfordringer på nettet.

Utfordringen nedenfor har gått viralt på nettet i lang tid – og har fått folk over hele verden til å rive seg håret. Det er ingen slik klassisk oppgave der man må regne ut en matematisk oppgave eller se en sammenheng mellom forskjellige symboler, men er mer en optisk illusjon.

Gjelder å fokusere ordentlig

Optiske illusjoner, eller synsfeil som de også kalles, har lurt mennesker i århundrer. Det er ofte et bilde som har skjulte motiv i seg, og for å finne motivene må den virkelig konsentrere seg.

Ser du sifrene i bildet

Her er dagens utfordring. Nedenfor er et bilde som ser ganske uskarpt ut. Men inne i bildet gjemmer det seg tall. Utfordringen er å finne disse tallene. Her er bildet.

Finner du dem? Det er langt fra enkelt, men hvis du ser nøye på, skal de være synlige. Hvis du ikke lykkes, er svaret nedenfor.

Her er det rette svaret

Fant du ikke tallene? Ingen fare, ikke mange ser dem faktisk i det uskarpe bildet. Under er bildet med tallene fylt ut.

Når tallene blir tydelige ser man at det står 3316.

Gjorde du det? Gratulerer til deg da! Nå trykker du på DELE-knappen for å se om vennene dine klarer seg like bra!