Amanda (23) er seksuelt opphisset – hele tiden: «Ikke morsomt»

Vi kan alle være litt lystige nå og da, men visste du at det er en diagnose som gjør at du er kåt hele tiden? Svært få mennesker har PGAD, vedvarende kjønnsopphisselsessykdom – men du føler deg kanskje rammet?

Dette er tilfelle for 23 år gamle Amanda McLaughlin fra USA. Hun er rett og slett for seksuelt opphisset til å jobbe – og er helt nødt til å ha samkvem med mannen sin hver eneste dag, sier hun i BBC-dokumentaren Living Differently.

Det var i en alder av 13 år at Amanda McLaughlin begynte å merke at noe var galt – og i puberteten onanerte hun betydelig mer enn en gjennomsnittlig tenåring. Familien trodde opprinnelig at hun var sexavhengig, men i dag angrer moren på at hun ikke tok datterens problemer mer alvorlig, sier hun i BBCs dokumentar Living Differently.

Foto: BBC Three

Til slutt ble det funnet at Amanda hadde PGAD, vedvarende genital arousal disorder, som kan oversette til «vedvarende kjønnsopphissingssyndrom». Det var det en lettelse for Amanda – da var det tross alt en rimelig forklaring på hennes ekstreme ønsker.

Symptomene innebærer at man opphisset i lengre perioder og at man ikke blir noe mindre kåt ved å få orgasmer.

«Det er ikke morsomt å være lysten hele tiden. Det føles som om du skal få en orgasme hele tiden og den følelsen forsvinner aldri. Vil du ha sånn hele tiden? Det tror jeg ikke, sier Amanda i dokumentaren.

Hun tar flere forskjellige medisiner for å redusere de sterke symptomene og veksler mellom å sitte på varme og kalde puter. Det enorme behovet tar opp mye av 23-åringens liv.

Fremover håper Amanda, som nå har fått økt kontroll over sine seksuelle ønsker, å kunne jobbe, oppdra barn og kjøre bil i fremtiden.

Kjenner du noen som kan slite med det samme problemet? Tagg personen på Facebook i så fall, eller del nyheten videre til vennene dine!