Foto: BBC Three

Amanda (23) er seksuelt opphisset – hele tiden: «Ikke gøy»

Vi kan alle være litt kåte innimellom, men visste du at det er diagnose som gjør at du er kåt hele tiden? Det er svært få som har PGAD, persistent genital arousal disorder – men du kjenner deg kanskje truffet?

Slik er hvert fall tilfellet for 23 år gamle Amanda McLaughlin fra USA. Hun er rett og slett for seksuelt opphisset til å kunne jobbe – og må ligge med mannen sin hver eneste dag, sier hun i BBC-dokumentaren Living Differently.

Det var i en alder av 13 at Amanda McLaughlin begynte å legge merke til at det var noe galt – og i puberteten onanerte hun betydelig mer enn en gjennomsnittlig tenåring. Familien trodde opprinnelig at hun var sexavhengig, men i dag angrer moren på å ikke ha tatt datterens problemer mer seriøst, sier hun i BBC-dokumentaren Living differently.

Kilde: BBC Three

Til slutt ble det funnet ut at Amanda hadde PGAD, persistent genital arousal disorder, som omtrent kan oversettes til »vedvarende kjønnsopphisselsesyndrom». Da ble det en lettelse – det finnes en rimelig forklaring på hennes utrolige lyst.

Symptomene innebærer at man blir opphisset i lengre perioder, og at orgasmer ikke får kåtheten til å forsvinne.

– Det er ikke gøy å være kåt hele tiden. Det føles som om man burde ha en orgasme hele tiden, og den følelsen forsvinner aldri. Ønsker du å være erigert hele tiden? Jeg vil ikke tro det, sier Amanda i dokumentaren.

Hun tar forskjellige medisiner for å redusere de sterke symptomene, og veksler mellom å sitte på varme- og kjøleputer. Den enorme lysten tar en stor del av 23-åringens liv.

I fremtiden håper Amanda, med økt kontroll over sine seksuelle lyster, å kunne jobbe, få barn og kjøre bil.

Kjenner du noen som kanskje lider av dette? Tag da denne personen på Facebook, eller del denne viktige nyheten med vennene dine!