25-åringen er forelsket – i kakerlakken Lisa: «Hun er finere enn alle kvinner»

Det finnes mange rare forhold – og så er det noen ekstremt rare forhold.

Vi lever lykkelig i en verden der vi innenfor lovens rammer blir glad i den du måtte ønske, men det er umulig å ikke bli overrasket når man hører om en 25 år gammel mann som er forelsket i – og sammen med – en kakerlakk som han kaller Lisa.

Yuma Shinohara, som brenner for at vi skal konsumere flere insekter, synes kjæresten hans er flottere enn noen kvinne han noen gang har møtt – og den frittalende japanske drømmer om å kunne elske henne, skriver The Mirror.

Facebook/Asian Boss

Hundre prosent seriøst forhold

Insektet Lisa, som han kaller henne, var japanerens første ekte kjærlighet. Med besluttsomhet hevdet han også at hun var finere enn noen menneskelig kvinne på jorden.

I tillegg, ifølge Yuma selv, var forholdet deres 100 prosent alvorlig – og han drømte om å ha sex med kakerlakken som partner, melder The Mirror, som viser til et intervju med Asian Boss.

Facebook/Asian Boss

Yuma er en sann forkjemper for at vi bør konsumere flere insekter – som et alternativ til kjøtt. For eksempel av hensyn til miljøet. Derfor var det også en selvfølge for ham å spise Lisa da hun døde.

Kakerlakker har korte liv

«Så nå lever Lisa i hjertet mitt og lever videre som en del av kroppen min», sa han.

«Den dagen hun gikk bort var vanskelig, men jeg visste at det ville skje, fordi kakerlakker har korte liv», sa Yuma.

Han er ikke redd for å ta opp den seksuelle tiltrekningen han følte da Lisa levde.

«Hun var finere enn alle kvinner. Jeg drømte om å ha sex med henne. Enten med meg som insekt eller med henne i menneskelig form. Jeg visste imidlertid at det ikke var mulig», sa han ifølge avisen.

Bilde: Public Domain Files

Under kan du se intervjuet med 25-åringen som deretter snakker om livet sitt som insektelsker, om å spise noe som mange synes er ekkelt – og kjærlighet til Lisa. Videoen er et helt kvarter, og det japanske språket er oversatt til engelsk i tekst.

Hva tenker du om dette? Bør du spise insekter – eller kanskje til og med ha dem som deres partnere? Del artikkelen for å fortelle oss tankene dine!