Tenåring drømte om å tatovere hele kroppen – se nå når hun kaster klærne 13 år senere

Det finnes visse uformelle normer som mange av oss voksne lever etter. Det er familie, hus, bil og hund, samtidig som man ikke skiller seg ut altfor mye verken utseendemessig eller når det gjelder klær.

De fleste er også veldig fornøyde med det livet, noe som selvfølgelig er helt greit. Alle har rett til å leve livet sitt akkurat som man selv vil uten at noen blander seg inn.

Mara Inkperial lever livet sitt på sine egne vilkår og har valgt å virkelig skille seg ut fra mengden – gjennom å tatovere seg over nesten hele kroppen.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og skal respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Mara kommer fra Tyskland og har siden hun var 13 år ønsket å tatovere seg.

Som 17-åring tok hun sin første tatovering og siden har det ballet på seg.

Hundretusenvis av følgere

I dag driver Mara sitt eget tatoveringsstudio og fokuserer mye på svart-hvitt, realistiske motiver – som hun også har over hele kroppen sin.

Maras arbeid har ikke bare involvert mange tatoveringer, det har også resultert i hundretusenvis av følgere på nettet, som beundrer den vågale tyskerens kroppskunst.

Viser seg uten blekk

Flere av Maras fans har imidlertid vært nysgjerrige på hvordan hun ville sett ut uten alle tatoveringene sine, noe som selvsagt ikke kan løses naturlig.

https://www.instagram.com/p/CpHIY5bqwQt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8d641067-f5b1-47c1-a16d-f65ff06dcfae

Så Mara anskaffet samme type sminke som filmselskaper bruker for å dekke over skuespilleres arr og tatoveringer.

Resultatet ble utrolig tydelig.

Bilde: Instagram

«Så gøy å få leke med sminken! Jeg liker følelsen av anonymitet uten tatoveringer. Men også litt kjedelig uten blekk», skriver stjernen om bildet.

Hva synes du om forvandlingen hennes?

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette!