Svenske Jessica selger en jakke i en annonse på Facebook – så gjør hun en pinlig nakentabbe

Å kjøpe og selge ting på nettet kan være litt av en vitenskap. Det skal gå knirkefritt uten at noen føler seg lurt – og varene som utveksles skal leve opp til forventningene.

Selv har jeg brukt Finn ganske mye i mine dager og selv om mange svindlere har tatt kontakt på noen annonser, har det stort sett fungert veldig bra. Jeg har både solgt og funnet ting på denne måten.

Men som alltid når man er ute på nettet, så gjelder det å være forsiktig. Du vil selvfølgelig ikke avsløre for mye om deg selv, og det gjelder å holde seg til det enkelte formålet og hva det krever av deg.

Blir man for personlig kan det oppstå noen rare situasjoner!

Det var akkurat det som skjedde med en svensk jente ved navn Jessica – som flere medier nå har rapportert om.

Som mange andre hadde hun sett seg lei av en av jakkene sine. Da kan den selvsagt selges videre på nettet – for å bare kaste klær som er hele og fine er jo dumt.

Viste for mye

Jessica valgte derfor å legge ut en annonse i en «kjøps- og salgsgruppe» på Facebook. Jeg tipper at flere av dere er med i slike, hvor hvem som helst kan legge ut ting til salgs. Det pleier å fungere utmerket!

Kvinnen på bildet har ingenting med Jessicas historie å gjøre. Bilde: Pixabay

Da Jessica brukte mobiltelefonen sin til å ta bilder av jakken hun ville selge, havnet bildene i hennes private album. Der var det imidlertid bilder for helt andre formål – skulle det i alle fall vise seg. For da jenta lastet opp bildene på Facebook, ble tilfeldigvis ett bilde for mye med.

Et bilde hun sannsynligvis ikke ønsket å vise til dette formålet…

Se ned til høyre!

Facebook

Ja, Jessica lastet altså opp to ulike bilder av jakken – men det kom også, ved en feiltakelse, med et nakenbilde. Hun hadde fotografert seg selv i et speil uten BH.

Kan skje med de beste

Den var nok ment for en kjæreste eller noe.

Nå ble den i stedet tilgjengelig for hele gruppen på Facebook, og etter bare noen minutter kom den første kommentaren:

«Du har nok tatt med ett bilde for mye».

Kort tid etter ble også bildet slettet, så forhåpentligvis var det ikke altfor mange som var vitne til Jessicas pinlige tabbe. Som med alle slike ting, kan det jo skje den beste!

Jeg fikk meg i alle fall en god latter av denne lille feilen! Trykk nå på dele-knappen hvis du også fniste, så kan du sette et smil på ansiktet til en venn i dag!