Mika trosser vinteren med iskaldt bad – men se nå detaljen som får millioner til å le høyt

Det er få ting som slår det å ta seg en avkjølende dukkert en varm sommerdag. I tillegg til å kjøle seg ned er det jo også gøy å bade!

Finland kalles gjerne «tusen sjøers land» for en grunn – de har utrolig mye vann og dermed utrolige bademuligheter. De fleste av oss foretrekker å bade i sommerhalvåret, men enkelte liker å trosse kulden og hoppe i vannet selv når temperaturen kryper under null.

Mika Sagulin, fra Finland hører til gruppen som velger å trosse vinteren og bade uansett. Men en viss detalj i badingen hans får millioner til å le.

Årets siste bad pleier å være en ganske kald opplevelse og noe man gjør mest fordi det er gøy og ikke fordi det er deilig å bade. Særlig hvis årets siste dukkert er i vinterhalvåret, som for Mika Sagulin.

Gjør seg klar til å hoppe uti

I et klipp som Mika lastet opp på Facebook kan man se han forberede seg på det som ser ut som årets siste bad ved en kjempefin innsjø.

Foto: Facebook

Men akkurat idet han skal hoppe ut i det iskalde vannet tar klippet en veldig uventet vending. Vi skal ikke avsløre alt, se klippet under her i stedet.

Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan se denne morsomme luringen!