Idiot av en nabo blokkerer bilen til Melissa med en stor stein – men hennes steinharde svar er helt fantastisk

Forholdet til ens naboer er ofte ganske godt, man holder seg på sin side og lar naboene leve som de vil. Noen blir man til og med venn med.

Men som alltid finnes det noen man ikke kommer så godt overens med.

Sånn er det hos Melissa Scruggs. Naboen hennes misliker denne bestemte kvinnen, da hun gjentatte ganger har fortalt dem at de må komme til fornuften med sine sene festnetter. Det forstyrrer folk i nærheten.

Til slutt valgte imidlertid naboen å gå for langt i å vise sin misnøye, men da skulle Melissa slå til med en herlig hevn.

Melissa Scruggs er en geolog med tonnevis av erfaring. Hun forsker hovedsakelig på steiner og vulkaner. Hun er med andre ord en sann ekspert på området.

Naboene hadde fest

Denne kvelden, da naboene som vanlig hadde fest hjemme, bestemte de seg for å tulle med Melissa som skulle opp og på jobb tidlig neste dag, ifølge boredpanda.

Da hun kom ut til bilen sin om morgenen, hadde hun lagt merke til at naboene i løpet av festnatten deres hadde plassert en stor stein foran bilen hennes. Den hindret henne i å kjøre ut fra parkeringsplassen – men i fylla hadde naboene glemt hva Melissa jobber med.

Kilde: Twitter

De hadde valgt å tulle med feil kvinne.

Kilde: Twitter

Dro fram drillen

Ved 7-tiden om morgenen tok hun derfor fram en stor drill, fortalte de andre naboene som hun har et godt forhold med om situasjonen – og lagde så smuler av den store steinen.

Hun rullet deretter restene til side.

Kilde: Twitter

På den ene siden kan vi anta at de plagsomme naboene ble vekket av de høye lydene da Melissa knuste steinen deres, og på den andre siden kan vi gjette at de ble overrasket da de så hvordan hun løste situasjonen.

Kilde: Twitter

Snakk om å få det siste ordet – og fikse det hele på en fin måte! I stedet for å bare banke på naboens dør og skrike i sinne, valgte Melissa å løse det hele på en tydelig, ryddig og imponerende måte.

Antageligvis holder de seg unna henne i fremtiden!

Den fantastiske geologen delte alt på Twitter.

«Jeg har nå fått øyekontakt med to av naboene. Den ene nikket til meg, den andre så på meg med store øyne som om jeg var gal. Nå antar jeg at vi har en forståelse for hvordan ting fungerer rundt her», skriver hun.

Helt fantastisk! Synes du også at Melissa gjorde det rette? Trykk da på dele-knappen for å hylle denne fantastiske kvinnen!