Hvordan knytter du neven din? Svaret sier noe viktig om personligheten din

Denne personlighetstesten handler om hvordan man knytter hånden sin, som gir klare indikasjoner på personlighetstrekk, skriver Daily Net.

Så knyt hånden din og se om den samsvarer med din personlighetstype.

Det skjer helt sikkert flere ganger om dagen uten at vi egentlig tenker på det – at vi knytter neven. Kanskje fordi man er nervøs, eller hvis man blir skikkelig forbanna og knytter neven. Men nøyaktig hvordan knytter vi nevene? Det sier tydeligvis noe om oss.

Finnes tre ulike typer

Nedenfor presenteres de tre forskjellige måtene å knytte hendene på – vi kaller dem A, B og C.

Hvordan knytter du hånden din?

Nedenfor kan du se hva det sier om personligheten din.

Neve A

Hvis du knytter hånden din på denne måten, er du sannsynligvis en litt forsiktig person. Vennene dine ser deg som ømfintlig og følsom.

Du tar ingen forhastede beslutninger, men tenker deg nøye om før du gjør noe, du er veldig strategisk og godt organisert.

Du har stor empatisk evne, som gjør at du er enkel å glede, og du har enkelt for å få venner.

Neve B

Hvis du legger tommelen over fingrene på denne måten er du sjarmerende og talentfull. Din utstråling gjør deg til et blikkfang når du går inn i et rom og du gleder deg over det. Du liker å snakke om alt og alle, som er basert på at du er veldig nysgjerrig.

Du har har følelsene dine på utsiden. Du har følelsene dine på utsiden, er du glad, trist eller sint, og det blir lagt merke til umiddelbart.

Neve 3

Knytter du neven med tommelen under fingrene indikerer det at du er introvert. Tommelen symboliserer tanker, som du gjerne holder for deg selv. du har få, men veldig nære venner og unngår gjerne konflikter.

Du blir gjerne med på sosiale eventer, men trekker deg gjerne tilbake før langt ut på natten. For deg er det viktigste å ha det komfortabelt og harmonisk.

Hvilken neve er du – og stemte det med personligheten din?

Trykk på DELE-knappen og se hva dine venner får!