Her er verdens største hamburger – veier over 800 kilo

Å spise noe godt er noe av det absolutt beste som finnes! Selv foretrekker jeg grillmat – og da er det vanligvis indrefilet av svin eller hamburgere jeg foretrekker. Dette er virkelige klassikere som aldri svikter – spesielt ikke om sommeren.

Det finnes også dem som ikke bare lager mat for nytelsens skyld, men for noen er det som en konkurranseform å lage store og gode porsjoner.

Nylig skrev vi om en pizzeria som utfordret sine gjeste til å spise det de beskrev som en «monsterpizza.» Klarte man å få nede hele pizzaen ble man belønnet med hele 500 kroner, men etter mange forsøk, så er det fortsatt ingen som har lykkes.

Verden største burger

Denne retten er også av den enorme typen, og er en utrolig utfordring – og den var med å sette den nye verdensrekorden for den største cheeseburgeren noensinne laget.

Bilde: Chelsey Ray
Det er den amerikanske restauranten Mallies Sports Grill & Bar i Southgate som tar stolthet i å lage den gigantiske burgeren – som nå også er mulig å bestille fra menyen deres. Det vil imidlertid koste MYE – nemlig 8000 dollar, tilsvarer omtrent 73 000 norske kroner.Da Guiness World Record var på plass for å gi prisen for den enorme burgeren kunne man konstatere at den veide utrolige 805 kilo, eller 1793 pounds, ifølge sidene foodandwine og michiganlive.Personlig synes jeg det blir litt for mye for min del, med tanke på størrelsen – men samtidig får man en plass i Guiness World Record.

Bilde: Chelsey Ray

Tok tilbake førsteplassen

Allerede i 2008 satt samme restaurant en verdensrekord for den største hamburgeren noensinne. Da veide den 62 kilo. Den rekorden holdt de i cirka seks år, før noen lagde en burger på utrolig 350 kilo.

Men så i 2017 bestemte Mallie´s Sports Grill & Bar seg for å lage en større burger! Eieren Steve Mallie valgte å dedisere verdensrekorden til sine to døtre og sin avdøde kone, Renée.

Kjenner du noen som kunne prøvd seg på denne burgeren? Tag den kompisen i så fall! Eller del videre til matelskere!