Goran gnir seg med brennesle hver uke – for å bli kvitt pollenallergien sin

Våren er endelig her! Etter en lang, kald vinter hvor man helst bare ligger under dynen i dvale, så blir kveldene lengre og dagene varmere.

Men til tross for det fine og varmere været, er ikke alt en dans på roser. Med våren kommer også allergisesongen.

Bjørk, bøk, hassel, gress – allergiene er like mange som det er dager om sommeren.

Men det finnes midler som lindrer nesen fra å renne og halsen fra kløe. Man kan vanligvis hente ut kurer på apoteket, men det finnes alternative måter å lindre allergisymptomene.

Goran Pavlovic fra Dublin har en metode – han gnir seg nemlig med brennesle en gang i uken, skriver Unilad.

Å gå i parken for å slikke sol kan høres fantastisk ut, men er man allergisk mot pollen høres det i stedet ut som et rent og skjært mareritt. Rennende og tett nese og en hals som aldri slutter å klø mens øynene bare svir og svir.

Gnir seg inn med brennesle

Apoteket har imidlertid de fleste medisiner man kan stappe i seg for å redusere allergiproblemer, men det er fortsatt ingenting som fjerner plagene helt.

Alle måter er gode bortsett fra de dårlige, sies det og iren Goran Pavlovic har funnet en måte som fungerer for ham.

Han gnir seg nemlig med brennesle en gang i uken – og har blitt kvitt sine allergiske reaksjoner.

Kilde: Facebook

«Kveltes i hjel hver sommer»

I et innlegg på Facebook forklarer Goran hvorfor han utsetter seg selv for den ganske smertefulle prosessen.

«Jeg har lidd hele livet mitt. Jeg ble i prinsippet kvelt i hjel hver sommer. Men for et par år siden sa en gammel mann (som er helt gal ifølge konen min) at han skulle prøve brennesle. Så snart våren, og de første brenneslene, dukker opp tar jeg en haug og holder meg til dem. Slik fortsetter jeg en gang i uken fram til høsten. Det får tydeligvis immunforsvaret mitt til å konsentrere seg om brenneslene i stedet for pollen. Til min kones store skrekk, og andre besøkende i parken, begynte jeg på min terapi. Men det fungerer faktisk, jeg har ikke hatt problemer med pollen på tre år nå», skriver Goran i sitt innlegg.

Kilde: Facebook

Ingenting å prøve hjemme

Selv om metoden til Goran ser ut til å fungere for ham, er det kanskje ikke noe å prøve hjemme, en tur til apoteket føles både tryggere og mer effektivt enn å gni seg med brennesle.

Alternativet, som ikke er like smertefullt, kan være å prøve litt brennesle te i stedet.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette!