Etter å ha vært gift i 50 år ligger det eldre paret og koser i senga, da kjenner kona mannens hånd …

Jeg kan forestille meg at etter å ha vært gift i 50 år, er ikke alt like spennende og gøyalt lengre. Visse ting blir vanesak, og man har ikke helt den samme lidenskapen og gnisten.

Spesielt ikke når det kommer til sengekosen …

Dette sjarmerende paret hadde dog bestemt seg for å gjøre noe med dette, men det gikk ikke helt som kona hadde håpet på…

Etter 50-års ekteskap lå paret i sengen en kveld.

Deres sexliv var ikke noe å skryte av, men da de lå der i sengen og så på TV følte kona plutselig mannens hånd. Han rørte henne på en måte han ikke hadde gjort på veldig lenge …

Mannen rørte først ved halsen hennes, før han gled lengre og lengre ned og under midjen hennes. Han fortsatte å stryke henne ved nakken og dro så hånden sin over brystet hennes. Han gikk litt lengre ned, før han stoppet ved nedre del av magen.

Shutterstock

Han fortsatte og hånden hans gled opp på innsiden av overarmen hennes, fortsatte langs siden hennes, før han så rørte ved brystene hennes igjen, og ytterligere nedover langs hennes venstre side.

En liten og lett berøring av rumpa hennes, og ned til baksiden av kneet.

Hånda fortsatte deretter oppover mot innsiden av lårene hennes, og så stoppet han opp ved den øverste delen av beina hennes. Prosedyren ble gjentatt, men denne gangen på den høyre siden.

Men plutselig sluttet mannen, rullet seg over på den ene siden og begynte å se på TV.

Nå når hun var ganske opprømt av hans berøringer, sa hun med sin mest elskverdige stemme:

«Åh, elskling, det var fantastisk. Hvorfor sluttet du?»

Han svarte, relativt fraværende:

– Jag fant fjernkontrollen …

Vær snill og DEL dette med vennene dine – det kommer de til å takke deg for.

Spre kjærlighet og humor!