En sint nabo blokkerer Melissas bil med en kjempestein – men det harde svaret er helt fantastisk

De fleste av oss har fredlige og vennskapelige forhold til naboene våre. Det forekommer ofte at mine naboer og jeg tar en grillkveld sammen på sommeren for eksempel.

Alle naboer har det dog ikke like bra, noen havner faktisk i nabokrangler.

Slik ble det for Melissa Scruggs. Naboen misliker denne bestemte kvinnen når hun gjentatte ganger uttaler at de må være fornuftige med de sene festkveldene. Det hadde nemlig forstyrret folk i området.

Til slutt dro naboen strikken for langt, når det kom til å uttrykke misnøye, men da skulle Melissa få en skikkelig hevn.

Melissa Scruggs er geolog med masse erfaring. Hun forsker på steinarter og vulkaner. Hun er med andre ord en ekspert på området. Denne kvelden, når naboene som vanlig hadde fest, så bestemte de seg for å ødelegge for Melissa som skulle opp å jobbe dagen derpå, ifølge boredpanda.

Da hun kom ut av hjemmet sitt på morgenen la hun merke til at naboene hadde plassert en kjempestein foran bilen hennes i løpet av natten. Den hindret henne fra å kjøre ut fra parkeringsplassen – men naboene hadde tydeligvis glemt hva Melisse jobber med.

Bild: Twitter/Melissa Scruggs

De hadde valgt feil kvinne å kødde med.

Bilde Twitter/Melissa Scruggs

Ved 7-tiden på morgenen tog hun derfor frem et stort stenborr. sa ifra til naboene hun har gode forhold til – før hun gikk til verks på den store stenen.

Bilde Twitter/Malissa Scruggs

Vi kan nok anta at de forferdelige naboene våknet til et skikkelig leven da Melissa begynte å bryte ned stenen.

Snakk om å få det siste ordet – og fikse det hele på en pen måte! I stedet for bare å banke på naboene og skrike i sinne, valgte Melissa å løse det hele på en tydelig, ryddig og imponerende måte.

De holder seg nok unna henne fremover.

Den fantastiske geologen delte bildene av handlingen på Twitter.

«Jeg har hatt øyekontakt med to av naboene. En nikket til meg, den andre så på meg med store øyne, som om jeg var gal. Nå antar jeg at vi har en forståelse om hvordan saker og ting fungerer her», skriver hun.

Helt fantastisk! Synes du også at Melissa gjorde rett her? Trykk da på dele i så fall fot å hylle denne kvinnen.