Eleven får en graviditetsmelding midt i timen – den strenge lærerens reaksjon er helt uvurderlig

Stephen Barrows er professor i økonomi ved Aquinas College i delstaten Michigan. Han hadde vært sliten en stund av studentenes mobiltelefoner som ringte i løpet av timen.

Læreren hadde derfor etablert en regel som gjorde at de som svarte ble tvunget til å slå på høyttaleren hvis telefonen begynte å ringe, slik at alle i klassen måtte høre hva som var så viktig.

Får graviditetsbeskjeden

Denne dagen, som tilfeldigvis var 1. april, begynte telfonen plutselig å ringe i Taylor Nefcys mobil.

Skjermdump alle: Youtube

Som læreren hadde sagt så måtte hun sette på høyttaler slik at alle kunne høre samtalen.

«Hei, dette er Kevin. Jeg ringer fra graviditetsklinikken. På din forespørsel om å motta resultatet ditt, vil jeg kontakte deg for å kunngjøre at testen din er positiv. Gratulerer!»

Stephen Barrows viser at studenten kan legge på telefonen, men samtalen fortsetter bare.

«Jeg vet du sa at faren ikke lenger er med i bildet, men vi vil støtte deg gjennom denne prosessen», sier personen på andre linje.

Læreren får mer panikk enn Taylor, virker det som. Hun sier da at hun fortsatt ventet på denne samtalen. Stephen beklaget så fryktelig, men studenten hans forteller ham at det ikke er noen fare.

«De lurte meg»

Hun har til og med kommet med babyens navn.

«Fornavnet blir april og etternavnet er snarr…»

Da forstod læreren hva som hadde hendt – og bryter helt sammen. Snart lærer han også at alt er filmet, og den vanligvis seriøse læreren kan ikke holde masken i det hele tatt.

«De lurte meg,» sa han til Michigan Live.

Se nå det herlige klippet nedenfor!

For en spøk! Dette ble sannsynligvis et minne for livet for alle involverte! Jeg synes det hele var helt fantastisk! Trykk nå på DEL hvis du er enig, og du kan invitere vennene dine til latter i dag!