Ekkel mann trakasserer ukjent kvinne i heis – men se nå når fyren får det han fortjener

I dette klippet nedenfor står en kvinne i en heis og ser på mobiltelefonen sin. Det er bare hun og en ukjent mann i heisen. Etter bare noen sekunder fanger overvåkningskameraet at mannen kommer bakfra og ser over skuldrene hennes, som om han forsøker å se hva som er på skjermen hennes.

Nekter å gi seg

Kvinnen viser da tydelig at hun ikke er komfortabel med at han står så nære – men bare noen sekunder senere nærmer han seg igjen. Mannen nekter å gi seg. Deretter drar han hånden sin forførerisk over kvinnens skulder, og det er ingen tvil om at det er seksuell trakassering.

Da får kvinnen i heisen nok! Etter at hun har fått han til å rygge unna gir hun ham et skikkelig klask i ansiktet, før hun sparker han hardt i hans nedre deler, men hun er ikke ferdig. Like før hun går kjører hun kneet i hodet på på mannen, som blir liggende i å ynke seg i smerter etter å ha fått seg en skikkelig lærepenge.

Med det her mener vi

Med dette mener vi selvfølgelig ikke at vold er løsningen på dette problemet. Vold er aldri bra, men selvfølgelig må du forsvare deg – og jeg tror virkelig ikke mannen i dette klippet hadde regnet med at kvinnen gjorde svarte med selvforsvar.

Tommel opp

Det ble nok et smertefullt sjokk – og selv om ingen av personene i dette klippet oppfører seg klokkerent, må jeg gi tommelen opp til kvinnen som tydelig viser at det denne fyren gjør ikke er greit.

Man kan ikke ta seg sånne friheter, som det han gjør. Spesielt ikke når kvinnen tydelig viser at hun ikke er interessert.

Kvinnen i klippet er den kinesiske TV-personligheten og skuespilleren Du Quiao. Mange mener derfor dette er iscenesatt og falskt. Hun hevder dog selv, at det ikke er tilfellet.

Trykk på DELE-knappen om du også synes mannen fikk som fortjent!