63-åringen blir hyllet som «verdens vakreste bestemor» – men se nå når hun snur seg

Jeg er virkelig full av beundring for folk som beviser at alder bare er et tall.

Uansett om personen klatrer fjell, sykler eller spiller dataspill, blir jeg varm i kroppen når de motbeviser det generelle bildet av at fødselsåret har betydning.

Denne utrolige kvinnen har i flere år blitt kalt «verdens vakreste bestemor», noe som ikke er så rart når du ser hvordan hun ser ut.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Men hun er også et perfekt eksempel på at skjønnhet ikke er knyttet til ungdom i det hele tatt.

Damen har prydet avisomslag over hele verden. Men den franske kvinnen Yazemeenah Rossi begynte ikke å jobbe som modell i tenårene, som mange andre fotomodeller – hun var i stedet litt over 30.

Avslører hemmeligheten bak skjønnheten

Allerede der hadde Yazemeenah bevist at du ikke trenger å være veldig ung for å være modell, noe hun fortsatte å bevise i over 30 år.

https://www.instagram.com/p/BnQ1klCHiPv/?utm_source=ig_embed

Til tross for at hun har klart å jobbe kontinuerlig som modell gjennom alle disse årene, er modellindustrien primært for unge mennesker.

https://www.instagram.com/p/BfpcpzzHdNa/?utm_source=ig_embed

«Jeg trodde det var i ferd med å endres for flere år siden, men det har ikke skjedd. Jeg tror folk bekymrer seg for mye for å bli eldre. Joda, huden gir etter for tyngdekraften, men samtidig blir du sterkere og mer erfaren som menneske», sier Yazemeenah til nettstedet Vice.

https://www.instagram.com/p/Bjv9UmsnPh5/?utm_source=ig_embed

«Alder er mer en holdning for meg. Hvis du har kontakt med ditt indre barn og fortsetter å være nysgjerrig, får du automatisk ny energi», sier Yazemeenah, som ikke har noen «magiske triks» for å fortsette å se ungdommelig ut.

https://www.instagram.com/p/BjEAh58Hs0W/?utm_source=ig_embed

«Jeg har aldri tatt noen skjønnhetsoperasjoner. Jeg har det bra, så jeg ser ikke poenget med det», sier hun.

https://www.instagram.com/p/BfMJxK2ntJS/?utm_source=ig_embed

«Jeg bruker olje på huden. Jeg bruker rapsolje i håret. En gang i uken skrubber jeg huden med olivenolje og sukker, spiser en avokado om dagen og alltid økologisk kjøtt og fisk. Organisk, ren mat er noe jeg spiste lenge før det ble trendy», forteller hun til Vice.

https://www.instagram.com/p/BhyNOeXHE_R/?utm_source=ig_embed

Denne kvinnen er virkelig en inspirasjonskilde. Trykk på delingsknappen slik at vennene dine også forstår at alder bare er et tall!