Tom lurer tyvene rett i fellen – nå har klippet blitt sett av over 16 millioner

Er det virkelig så vanskelig å ikke stjele andres eiendom? Jeg kan forstå at noen kan slite med å komme seg gjennom livet på grunn av vanskelige levekår, men jeg tror ikke tyveri fungerer i det lange løp.

Nei, tyver fortjener ofte den straffen de får – men for sjelden blir de tatt.

En av de som virker å være enig med meg og som prøver å «ta» tyvene er Tom Mabe. Han har blitt kjent på nettet fordi han er en mester i å sette folk på plass, om de ikke oppfører seg på riktig eller eller gjør noe galt – og klippene hans får ofte millioner av visninger og mye positiv tilbakemelding.

Tyven får totalt panikk

Denne gangen lager han feller til mobiltyver. Tom og kompanjongene hans filmer på forskjellige steder, hvor de har lagt en en mobiltelefon ved siden av en «sovende Tom». I telefonem har de installert en funksjon som lar dem med en liten enhet sende elektriske støt til mobilen.

Youtube

Den som holder i mobiltelefonen kan når som helst få kraftige støt, men ikke så kraftig at det er helseskadelig. Det skulle vise seg at støtene skapte mange underholdende scener, når noen prøvde å stjele telefonen.

I flere av tilfellene kaster tyvene telefonen i panikk når de prøver å snike mobilen med seg!

Helt fantastisk!

Disse tyvene stjeler nok ikke en telefon igjen! Det er tilfredstillende å se tyvene få som fortjent, for de fleste som gjøre akkurat slike ting blir ikke tatt for uloveligheten.

Se nå på det briljante klippet!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=248&v=tMa-lwxXWjY&feature=emb_title

Trykk på dele-knappen om du er enig i at det er morsomt å se tyvene bli tatt på fersken.