Piloten går ut i kabinen og tar mikrofonen – sekunder senere bryter hele flyet ut i latter

Det finnes piloter, og så finnes det piloter!

Denne mannen valgte å by passasjerene sine på et skikkelig show før flyet lettet. Plutselig gikk han ut av kabinen for å presentere seg for passasjerene før flyvningen fra Ronneby til Stockholm.

Det tar ikke lang tid fra han begynner å snakke til passasjerene vrir seg av latter.

Takk og lov for at en passasjer fanget hele showet med mobilkameraet sitt.

Dette skriver Sonja, som la ut filmen på Facebook:

– Jeg har aldri ledd så mye på et fly. Piloten kom ut og presenterte det «internasjonale personalet» fra Markaryd, Sundsvall og et merkelig sted i Finland. Så fortalte han at vi var forsinket fordi flyet egentlig skulle lande i Kalmar, men endte opp i Ronneby. Så hvor vil dere fly? På dette punktet tok jeg fram mobilen og filmet.

Alle burde virkelig se dette:

Hej alla barn- så började det! 😂🛫Jag har aldrig skrattat så mycket på ett flyg! Piloten kom ut och presenterade den "internationella personalen" från Markaryd, Sundsvall och nåt konstigt ställe i Finland. Sen berättade han att vi är försenade för flyget borde egentligen landat i Kalmar, men hamnade i Ronneby. Så vart vill ni flyga? Vid det här laget fattade jag att ta fram mobilen och filma. Se filmen!Kan låta meddela att även safety demonstration var enormt kul. Vi fick speak over från cockpit i klass med "nu kommer fredagsdansen med säkerhetsföreskrifter, visa benen" och "man drar flytvästen över huvudet, men var nu riktigt försiktig med frisyren" och den bästa "spänn åt flytvästen runt midjan, ja ni som har en midja"Hejja SAS!!!! Jag förlåter er för er vansinnigt undermåliga service på gold member linjen tidigare i veckan!Tack till världens bästa flight fredag kväll från Ronneby. Sååå glad att jag missade det tidigare flyget.

Posted by Sonja Catani on Friday, June 16, 2017

Nå deler vi denne morsomme videoen og hyller dette komiske geniet!