Martine sladrer om kjærestens manglende romantikk – detaljer i hans versjon får hun til å søke om skilsmisse

Diskusjoner om hva som skiller menn og kvinner har eksistert siden begynnelsen av tiden. Hvorfor gjør kvinner en ting på en måte og menn på en annen? Dette er noe vi kanskje aldri finner helt ut av.

Men å tolke ting på forskjellige måter kan også være veldig morsomt, og det har blitt laget mye god humor ut av det.

Akkurat som med andre vitser har også denne et litt forbudt innhold for barn, så hvis du er litt følsom for slike ting, bør du kanskje slutte å lese nå.

Til alle andre – ha det gøy!

De to vennene Martine og Kristin satt på den lokale kafeen en lørdag og snakket om hverandres fredagskveld.

Martine startet, og hun så virkelig skuffet ut når hun begynte å fortelle.

«Fullstendig katastrofe»

Martine sa:

«Hele kvelden var en fullstendig katastrofe. Geir kom hjem fra jobb, kastet i seg maten og så hadde vi sex i to minutter før han rullet av og sovnet som en stein. Hvordan var kvelden din?» spurte Martine venninnen.

Kristin smilte drømmende og svarte.

«Det var utrolig! Jan inviterte meg til middag, og jeg måtte velge en restaurant. Så gikk vi hjem og der var det tente lys. Så hadde vi en times forspill før vi hadde sex i enda en time. Etterpå lå vi og snakket i sannsynligvis en time før vi sovnet», smilte Kristin.

«En skikkelig bra natt»

Utenfor kafeen satt kjærestene Geir og Jan og snakket om det de gjorde i går. Geir var ivrig etter å fortelle om kvelden sin.

«Martine og jeg hadde en knall-natt, det var en ren drøm! Jeg kom hjem fra jobb, det ble servert middag, så hadde vi sex og så sluknet jeg med en gang. Bedre kan det ikke bli. Hvordan var kvelden din Jan?»

Jan så ned i bakken og svarte skuffet.

«Vær så fryktelig irritert»

Så Jan begynte å fortelle.

«Den var helt bortkastet! Da jeg kom hjem fra jobb, hadde strømmen gått gjennom hele huset. Så jeg inviterte hun ut på middag. Det var ikke godt, men dyrt, så vi hadde ikke råd til en drosje hjem, og da måtte vi gå hjem. Strømmen var ikke på da vi kom hjem, så jeg måtte tenne lys overalt. Da var jeg så jævla irritert at det tok en time å få «den» opp og en time til jeg klarte å komme. Jeg var så fryktelig irritert at jeg ikke kunne sovne, men lå i over en time og lyttet på mens hun skravla
videre…»

Jeg lo så tårene rant da jeg leste slutten!