Mamma nekter å tro at tenåringsdatter er gravid – legens svar er genialt

Det kan kanskje være vanskelig å innse det selv, men vi er en gjeng foreldre som tror det beste om barna våre. Som man ofte sier: «Nei nei, vår lille Kristian kunne aldri dratt på epleslang hos naboene» eller «Nei, nei, Sunniva har aldri drukket en dråpe med alkohol, det har hun sagt selv».

Men dessverre må vi bare innse at barna våre ikke er de englene de påstår å være, eller i hvert fall at de kanskje ikke alltid er så åpne og ærlige med alt de har for seg.

I denne fiktive historien, som jeg nå tenkte å dele, er akkurat hva mammaen får erfare – men først etter at en lege kommer med et genialt svar når mammaen nekter å innse at tenåringsdatteren er gravid.

Du har kanskje hørt historien før, kanskje ikke, men jeg lo i all fall veldig godt av legens kvikke svar og derfor ville jeg dele den. Så bla gjennom historien under, og føl deg fri og frank nok til å dele den videre så nære og kjære også kan få seg en god latter!

Stirrer ut av vinduet

Alt begynner med at en mamma tar med sin 16-årige datter til legen.

«OK, hva kan jeg hjelpe dere med?» sier legen.

Mammaen: «Det gjelder min datter Lovisa. Hun er alltid fysen på godteri, gått opp i vekt og er syk nesten hver morgen».

Legen undersøker Lovisa ordentlig, og snur seg så til mammaen og sier: «OK, jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette på en bra måte, men din datter er faktisk gravid i fjerde måned».

Mammaen svarer: «Gravid? Det kan jo virkelig ikke stemme, hun har aldri vært med en gutt. Eller hva, lille venn?»

Lovisa: «Nei, jeg har ikke en gang kysset noen!».

Legen går bort til vinduet og stirrer ut. Han puster ut og noen minutter senere kommer han tilbake. Til slutt spør mammaen: «Hvorfor kikker du ut av vinduet? Har det skjedd noe der ute?»

Legen svarer: «Nei, ikke akkurat. Men forrige gangen dette skjedde, viste det seg en stjerne i øst, og tre vise menn kom fram fra horisonten. Jeg tenkte at jeg ikke skulle gå glipp av det denne gangen!»

Läkare skrattar
Foto: Shutterstock