Livsfarlig raner trekker kniv mot ekspeditøren – da snur han seg og blir idiotens verste mareritt

Hvis det er noe som får meg til å føle harmoni i kroppen og gjør at jeg trekker på smilebåndet, så er det når mennesker som oppfører seg forferdelig får smake på karma.

Begår man et lovbrudd eller oppfører seg ille mot noen, så må man faktisk godta konsekvensene. Naturligvis på et rettferdig nivå, det trenger ikke spore fullstendig av – men i bunn og grunn klarer man seg som regel bra hvis man er snill og god mot andre.

En som kom borti en skikkelig idiot – men lot han smake på sin egen medisin – var Aaron Jacobs.

Han jobbet på en bensinstasjon i USA, men hadde tidligere vært stridsinstruktør for militæret i 25 år – og har i tillegg svart belte i karate.

Kom inn en raner

En dag da Aaron stod bak kassen så kom to menn inn, skriver Action News. En av kundene mumlet noe om at han skulle kjøpe øl, hentet en six pack og gikk mot kassen der den tidligere militærmannen stod.

Problemet til kunden, som skulle vise seg å være en raner, var at han ikke kjente til Aarons bakgrunn. Vel fremme i kassen dro mannen frem en stor kniv – mest sannsynlig for å få med seg penger, men da viste det seg at det ikke var hvilken som helst bensinstasjonansatt.

Youtube

Aaron reagerte lynraskt, slo kniven ut av hendene til raneren, tok han i et stramt armgrep– og dyttet han med hodet først inn i en hylle nærmere utgangen til butikken.

Youtube

En ekte helteinnsats

Den modige mannen kom seg unna med noen sår på armen, men det var ikke det han bekymret seg mest for.

– Det ble litt kaotisk butikken og jeg var bekymret for hvordan det hadde gått med sigaretthyllen min, sier han til kanalen i et TV-klipp på Youtube.

Regn med at Aaron slipper flere ranere i butikken etter denne helteinnsatsen! Jeg sitter med et stort smil når jeg ser filmsnutten hvor knivmannen er helt sjanseløs!

Gjør nå som 11 millioner allerede har gjort – og se på dette fantastiske klippet!

Jeg synes Aarons innsats fortjener en hyllest. Snakk om å svare på en modig og kraftig måte! Raneren fikk akkurat som fortjent. Trykk gjerne på deleknappen hvis du er enig.