Kona finner ut at mannen har en elskerinne og gir han en bursdagsgave han sent vil glemme

Denne historien har sirkulert i ulike varianter på nett og handlingen i seg selv er ikke spesielt munter – en kvinne mistenker at hennes mann har en affære med en annen kvinne og hun klarer å avsløre han.

Likevel er hennes reaksjon på det hele noe som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndet, for denne kvinnen vet virkelig hvordan hun skal hevne seg, og det på mannens egen fødselsdag…

Foto: Shutterstock

«Jeg hadde på følelsen at mannen min var utro.

Alle varsellamper blinket rødt.

Han lo og smilte når han sendte meldinger og da jeg spurte hvem han tekstet med, sa han bare at det var hans søster. Han hadde begynte å jobbe overtid nesten hver eneste kveld, men da jeg ringte hans kollegaer for å høre om han var på kontoret, sa de at han hadde gått for flere timer siden. Da jeg spurte mannen min om dette, så lo han bare og sa at det var en spøk som kollegaene på kontoret gjorde mot hverandres koner.

Dråpen som fikk det hele til å renne over var at han sa at han skulle gå ut for å «kjøpe melk» klokken halv elleve på kvelden, og han kom ikke tilbake før klokken to på natten!

Om det er noen gode råd jeg kan dele med meg etter flere års erfaring, så er det å ansette en privatdetektiv hvis du mistenker at din ektemann eller kone er utro mot deg. De er gode i sitt arbeid og kan samle bevis som kan hjelpe deg i skilsmissen.

Vi hopper frem til min manns fødselsdag et par måneder senere. Jeg vet hva du tenker; hvorfor i all verden ventet jeg flere månender før jeg konfronterte han? Og var det virkelig nødvendig å gjøre det på hans bursdag?

Svaret på det første spørsmålet er at jeg trengte å skaffe så mye bevis som mulig før jeg gikk til advokaten min, samtidig som jeg trengte å ordne med litt mer praktiske ting som en leilighet. Svaret på det andre spørsmålet er at selvsagt måtte det skje på bursdagen hans!

Du skjønner, da jeg spurte mannen min og hva han ville ha i bursdagsgave, så var han veldig bestemt på at jeg skulle reise bort med mine venner over helgen, siden han måtte jobbe og heller ikke ville bli påminnet om at han ble eldre.

Jeg skjønte jo selvfølgelig at det var noe på gang, men det var først da jeg fant en fant en flaske champagne og to glass gjemt i garderoben at det raknet for meg.

Så jeg dro og lot han tro at jeg hadde reist på denne dumme reisen, men egentlig dro jeg rett hjem til en venninne. Derfra ringte jeg hans mor, far, søster og flere av hans venner. Det er verdt å huske på at han har vært en skikkelig mammadalt i alle år, og hun har alltid vært så stolt over sin sønn og alt han har gjort.

Jeg fortalte dem at jeg ville overraske mannen min.

Foto: Pixabay

Jeg foreslo at vi skulle snike oss inn i leiligheten vår med partyhatter, konfetti og en stor kake med lys og synge bursdagssangen for han.

Høres ikke det morsomt ut? Jo, det kan du banne på at det var!

Jeg sørget for at alle møtte opp utenfor leiligheten vår klokken halv ni på morgenen. Vi gikk inn i heisen, totalt var vi åtte personer og moren hans holdt den store kaken.

Jeg sa at vi måtte være musestille, og låste forsiktig opp døren. Deretter listet hele gjengen seg mot soverommet.

I munnen hadde vi hver vår fløyte og moren hans holdt godt i kaken mens hun smilte fra øre til øre.

Deretter åpnet vi opp døren og ropte «overraskelse».

Men jeg vet ikke hvem som ble mest overrasket av gjestene eller mannen min – som lå kliss naken ved siden av sin elskerinne som stirret på oss med store øyne.

Moren hans mistet kaken i gulvet, søsteren begynte å gråte og faren bannet høyt. Jeg latet som om jeg var like opprørt som de andre mens min manns venn forsøkte å få oss ut av soverommet.

Min mann, eller min eksmann rettere sagt, gråt og ropte noe som «hvordan kunne jeg» samtidig som hans elskerinne desperat begynte å rote og lete etter sine klær for å komme seg vekk derfra.

Det var selvsagt en av de beste bursdagsgavene jeg noensinne har gitt bort!

Foto: Shutterstock

Kilde: Heartwarming

Trykk på deleknappen hvis du også mener at denne kvinnen handlet rett og at flere burde lese hennes historie!