Foto: YouTube

Julehuset tar pusten fra millioner av mennesker – bare se hva som skjer når musikken starter!

Det er nesten ingenting som er koseligere enn å pynte til julehøytiden. Hvert år drar man tradisjon tro julepynten frem og skaper den helt spesielle kosen og atmosfæren i hjemmene våre, både inne og ute.

I USA er man derimot litt mer eksentrisk enn her til lands, og i enkelte amerikanske nabolag er det konkurranse om hvem som klarer å skape det mest spektakulære lysshowet.

Eierne av huset i denne videoen er beviset på dette. Når du ser hvordan de har pyntet til jul så er kanskje ikke det så rart at de har fenget oppmerksomheten til en hel verden med dekorasjonene sine.

Julehuset i Utah, USA har blitt sett over 40 millioner ganger på YouTube. Foto: YouTube

Jul på steroider

Jeg tilbragte mye av barndommen min i USA og noe som alltid var like spennende var julehøytiden. Amerikanerne ELSKER jul og er ikke fremmed for å gå mann av huse for å gjøre det så koselig som overhodet mulig, både inne og ute.

Nå har kanskje amerikanere og nordmenn en noe ulik oppfatning om hva som er en koselig jul. For oss på berget er det kanskje stearinlys, juletre, Oslo Gospel Choir på stereoen og god mat som gjelder mest?

Men for amerikanerne er det som oftest ikke jul før hele huset er omgjort til Julenissens verksted, overdådig pyntet med alaskens pyntegjenstander og aller viktigst; juletrelys som vil gi litt av et sjokk på strømregningen.

Sistnevnte er tilfellet for Richard Holdman, mannen som har fått hele verdens oppmerksomhet med sitt lysshow. Dette huset som ligger i Utah, USA er noe helt for seg selv, og om du ikke tror meg, ta en titt på videoen under. Den har allerede blitt sett over 40 millioner ganger på YouTube!

Her snakker vi julestemning – husk å ha på lyden!

Ble du inspirert? ?

Del gjerne saken med vennene dine på Facebook så alle får ta del i det spektakulære lysshowet!