Foto: Facebook/Jennifer Mulford

Jennifer (41), sluttet å jobbe – for å amme kjæresten sin hele dagen

Amming har vært et hett tema de siste årene. Debatten handler først og fremst om offentlig amming.

På den ene siden er det helt normalt og naturlig å la babyen spise når hun, eller han er sulten, enten det er på offentlig eller ikke. På den andre siden mener mange at man burde dekke seg til, og at amming bør foregå der utenforstående ikke kan se prosessen.

Jennifer og hennes 39 år gamle kjæreste Brad skaper også overskrifter med ammingen – men det er ikke av offentlige grunner. I stedet vekker paret reaksjoner på at Jennifer ammer Brad, skriver den britiske Daily Mail.

Amerikanerne Jennifer Mulford (41) og kjæresten Brad Leeson (39) bor sammen i byen Atlanta. Deres liv ser ut til å være helt normale – men en ting skiller dem veldig fra andre par.

Jennifer ammer nemlig partneren sin.

Vil ha et amme-forhold

Det hele begynte med at Jennifer leste om at amming skaper et bånd mellom partnere – og spurte da sin gamle barndomsvenn Brad. Som sa ja med en gang.

«Det er ingen type rollespill der jeg bruker bleier eller lignende, selv om det til en viss grad er seksuelt opphisset for oss begge. Det er veldig intimt og personlig, hvor to mennesker blir forent», forteller Brad til Daily Mail.

«Amming fører til sex nesten hver gang. Det blir et så naturlig bånd mellom oss, det er ingenting som er så avslappende som når han suger», sier Jennifer.

Foto: Facebook/Jennifer Mulford

Har sluttet å jobbe – for å amme

Fordi Jennifer ikke har født barn over 20 år, har hun ingen naturlig melkeproduksjon, noe som gjør amming ganske vanskelig.

Derfor har Jennifer begynt å spise urtepiller og frø for å hjelpe til med melkemangel. Brad er glad for å få melk, fordi han tror det vil hjelpe ham å bli sterkere. Han tar sikte på å bli en kroppsbygger.

Foto: Facebook/Jennifer Mulford

Vanligvis ammer Jennifer kjæresten sin annenhver time – noe som har fått konsekvenser fro jobben hennes.

«Vi har et tydelig skjema. Jeg har sluttet å jobbe fordi jeg er veldig dedikert til det her, sier Jennifer.

Ammer ikke offentlig – ennå

Brad er åpen for å amme offentlig, men hans kjæreste er mer usikker.

«Hun vil ikke, men jeg er helt åpen for det, jeg bryr meg ikke det grann om hva folk sier. Jeg er den jeg er og jeg gjør det som gjør meg og henne lykkelig», sier Brad til Daily Mail.

Hva synes du om det her? Er det ekkelt, eller gjør de det rett siden de begge liker det så godt? Si gjerne meningen din i kommentarfeltet, eller del artikkelen videre med vennene dine!