Grådig kunde ønsker å returnere 3800 toalettruller og 150 liter håndsprit – her er butikksjefens svar

De siste ukene har mange vært på jakt etter forskjellige typer varer i butikken, fremfor alt, toalettpapir og anti-bac.

På grunn av Covid-19 har altså noen type varer blitt ekstremt populære. Noen slemme personer har prøvd å utnytte krisen ved å kjøpe varer billig – for deretter å selge til mye høyere priser.

En australsk manager ved en butikk fikk nylig bevis på det – og da gikk han helt i taket, skriver Ladbible.

Drake´s supermarked er en matvarekjede i Australia – og det var i en av disse butikkene i den sørlige delene av landet at en bisarr begivenhet skulle finne sted her om dagen.

Manager John-Paul ble nylig kalt til en av kassererne av en kollega som sa at han «må se dette.»

Hadde kjøpt 4 800 toalettruller

Butikkeieren ble snart møtt av en kunde som ønsket å returnere noen av varene han hadde kjøpt i butikken. Det inkluderte – hold i hatten – hele 150 stk med 32-pakk med toalettruller og 150 stk 1-liters flasker med anti-bac.

«Slik oppførsel er ekkelt,» sier John-Paul i en video på Youtube. Det er disse menneskene som skaper problemer for hele land, fortsetter butikksjefen.

Skjermdump: Youtube

Han nektet kunden å returnere varene, men det betydde ikke at kunden sluttet å prøve. Dagen etter kom han tilbake med alle kvitteringene for å kunne gjøre opp den heftige refusjonen.

«Han tilbød meg 30 prosent rabatt, sier John-Paul, som påpeker at butikken hans solgte maksimalt en av de aktuelle varene til hver kunde under koronakrisen, slik at flest mulig kan handle.»

«Så han har altså kommet hit 150 ganger for å få til så mye.»

Fikk kunden til å forlate butikken

Butikkeieren mistenker at den merkelige kunden – sammen med kumpanene – har kjøpt ettertraktede varer i mengder for å kunne selge dem betydelig dyrere, men at det ikke gikk som planlagt.

Foto: Youtube

John Paul ga seg ikke, hevder han i klippet – og ba kunden bestemt om å forlate butikken sin, og sa han at han skulle komme tilbake. Sjefen understreker at han ikke ønsker denne typen mennesker – som vil tjene penger på andres problemer – i sin elskede virksomhet.

Det ble med andre ord en skikkelig fiasko for kunden.

Hva synes du om dette? Gjorde John-Paul det rette som sparket kunden ut og nektet han tilbakebetaling? Trykk på delingsknappen, så kanskje vi kan stoppe denne typen motbydelig oppførsel. Folk trenger virkelig å slutte å prøve å tjene penger på andres problemer og lidelser!