5 ”latstabber” i kilt går opp på scenen – så gjør gutten til høyre noe som får hele publikum til å juble

Om det er noe som alltid får meg i godt humør, så er det når man blir positivt overrasket.

Mange ganger skjer det under oppvisninger og show. Selv om man ofte forventer det sensasjonelle eller fascinerende så er det ofte ikke lett å forvente seg hva enkelte mennesker kan utføre.

Kanskje er det derfor show som X Factor og Britain’s Got Talent har blitt så store. Vi elsker simpelthen å bli positivt overrasket av fantastiske ferdigheter. Om det er noe som varmer hjertet mitt så er det når vi kan berømme og la oss bli imponert av hverandre.

Gjennom årene har vi blitt budt på fremvisninger som har etset seg fast i minnene våre. De som påvirker oss sterkest er de som er mest unike, selvsagt. Jeg glemmer for eksempel aldri da 12 nonner gikk opp på scenen og fikk en hel verden til å juble.

Motbeviser tvilerne

Tidligere i dag fant jeg dette klippet (nedenfor). Det er fra en aula i en skole i USA. De som vil kan være med i en talentjakt denne dagen – og disse 5 guttene hadde veldig lyst til å vise seg frem.

Det som var rart var at ingen merket at de forberedte seg noe særlig. Derfor fikk de kallenavnet «latstabbene» og «de sløve» – du vet, den type bemerkninger. Selv om det var sagt som spøk og med glimt i øyet, så skulle guttene få gleden av å motbevise tvilerne.

Forrige uken var det dags for å opptre, og guttene har så langt blitt sett over 14 millioner ganger. Det er en utrolig bra sammensatt fremvisning som viser hvor uhyre dyktige disse guttene er på trommer.

Utrolig imponerende

Dette er virkelig talent! Men de nøyer seg ikke med å spille trommer. De har også laget en aldri så liten koreografi og mikser inn litt skuespill også. De er dessuten kledd i kilt.

Det er litt av hvert, helt enkelt. Men det som kan konstanteres er at det er utrolig imponerende. Når de setter i gang (etter en liten lyd fra en av guttene til høyre) så innser publikum hva som er i ferd med å utfolde seg, og stor jubel bryter ut.

Slikt som dette kan få meg i bra humør. Man kan aldri få nok av fascinerende fremførelser, og dette var noe av det mest imponerende jeg har sett. For noen talentfulle gutter!

Sjekk klippet selv: 

[arve url=»https://www.youtube.com/embed/6iuD3pSgBcw» /]

Riktig kult! Ikke vær redd for å dele denne artikkelen om du også likte fremførelsen.