Morder bryter seg inn hos et ungt kjærestepar, river av seg klærne og gir fyren ekle nyheter

Når vintermørket trenger seg på, kan det være vanskelig å holde humøret oppe hele tiden. Man blir lett litt deprimert og negativ. Da trenger man noe som kan løfte en igjen – og en av de beste kurene er en skikkelig morsom historie!

Dette er en skikkelig frekkis som jeg fant på nettet tidligere i dag (kanskje ikke noe for de litt mer sensitive) og jeg følte at jeg ville dele den med dere. Forhåpentligvis kan du by deg selv og kanskje en venn på en god latter!

Det var en drapsdømt som hadde rømt fra et høysikkerhetsfengsel etter 15 år – og etter en flukt til fots langt inn i skogen, kom han til slutt fram til en liten hytte.

Mannen stormet inn for å prøve å komme over mat og våpen, men fant i stedet et yngre par som hadde lidenskapelig sex i sengen.

Bilde: Shutterstock

Den rømte fangen tvang mannen i huset ut av senga og bandt ham til en stol. Så setter han seg over kvinnen, binder henne til sengen og begynner så å kysse nakken hennes før han plutselig reiser seg opp, kaster av seg en del av klærne og skynder seg seg inn på badet rett ved siden av.

«Ikke motstå»

Når han er der inne og roter rundt, lener mannen i huset seg fram og hvisker til kjæresten:

– Kjære! Dette er en rømt fange. Bare sjekk klærne hans! Han har sannsynligvis tilbrakt mange år bak lås og slå – og ikke så mye som sett en kvinne på flere år. Jeg så at han kysset deg i nakken. Hvis han vil ha sex, ikke motstå, ikke klag, gjør det han ber deg om. Tilfredsstill ham selv om han avskyr deg. Denne fyren er åpenbart ekstremt farlig. Hvis han blir sint, vil han sannsynligvis drepe oss begge. Vær sterk, kjære. Jeg elsker deg.

Den unge damen svarer:

– Han kysset meg ikke på halsen. Han hvisket i øret mitt. Han fortalte meg at han er homofil og synes du er hot, så han spurte om vi hadde vaselin hjemme. Jeg ble fortalt at den lå i en av skuffene på badet. Vær sterk, kjære. Jeg elsker deg også…

Sånn kan det gå, men trykk nå på dele-knappen hvis du fikk deg en god latter av denne frekkisen, så kan du benytte anledningen til å spre litt glede i dag!