Legen kommer med spesielt tips for å krydre parets sexliv – tre uker senere får Elin sitt livs sjokk

Det er mange nøkler til et godt ekteskap – eller forhold i det hele tatt. Ærlighet, respekt for hverandre, lik humor, hverdagsromantikk – og ikke minst et godt sexliv. Ømhet og nærhet er alfa og omega for mange.

Denne morsomme, fiktive historien handler litt om samliv mellom gifte mennesker. Det er kanskje best å advare litt om denne frekkisen, for den inneholder en mildt sagt barneforbudt avslutning.

Men jeg følte umiddelbart at jeg måtte dele den her – god fornøyelse!

De to vennene, Elin og Lisa, satt og spise lunsj på en kafé. Snart kom de inn på sine forhold og deres respektive sexliv.

«Akkurat samme for oss!»

– Erik og jeg har hatt det veldig dårlig på soverommet i det siste, og det tærer på forholdet vårt, sa Elin.

– Er det sant?! Det er akkurat det samme for oss, utbrøt Lisa.

– Jaha, svarte Elin overrasket. Erik og jeg tenker faktisk til å gå til en sexrådgiver.

– Det hadde vi aldri turt, innrømmet Lisa.

3 uker senere møttes venninnene på samme kafé igjen.

«Han fortalte oss at…»

– Hvordan gikk det for deg med sexrådgiveren? Lurte Lisa nysgjerrig.

– Helt fantastisk! Det kunne ikke gått bedre, svarte Elin fornøyd. Først gjorde han en fysisk undersøkelse og like etter sa han at han kunne hjelpe oss. Vi ble bedt om å stoppe i matbutikken på vei hjem for å kjøpe druer og donuts (smultringer). Deretter ba han oss om å sitte på stuegulvet, nakne, vendt mot hverandre og kaste tingene på hverandre. Så snart en drue fløy inn i skjeden min, skulle Erik pille den ut med tungen sin, og så snart en donut havnet rundt penisen hans, skulle jeg spise den opp. Dette satte fart på vårt sexliv igjen – og jeg kunne ikke vært lykkeligere!

Etter møtet dro Lisa rett hjem og overtalte mannen sin til at de måtte dra til samme sexrådgiver som Elin og Erik.

«På vei hjem skal du…»

Sagt og gjort, men etter den fysiske undersøkelsen kom legen inn og kunngjorde at han ikke kunne gjøre noe med parets bekymringer.

– Men vær så snill, ba Lisa. Du gjorde mirakler for Elin og Erik! Det må være noen tips eller forslag du kan gi oss. Vær så snill! Hva som helst!

– Greit. På vei hjem vil jeg at du skal stoppe i matbutikken, svarte legen. Der vil jeg at du skal kjøpe granatepler og frokostblandingen Weetos…

Det var ikke helt svaret Lisa forventet! Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!