Julen blir frekkere enn noensinne: Nå finnes det julepynt som ser ut som vaginaer

Å pynte juletreet sammen med familien er en norsk juletradisjon som går langt tilbake i tid.

Man smaker på juleskinka, drikker gløgg og ser sitt hjem fylles med julestemning.

Dette er tradisjon hver eneste år, men om man begynner å gå lei av den samme gamle julepynten, så finnes det noe som mildt sagt kan sprite opp juletreet.

Det krever dog at man har en familie med litt skitten humor – det handler nemlig om en vaginaformede julekuler.

Det er bedriften Etsy som står for de håndlagde juledekorasjonene, som er laget i filt. De selges i mange ulike farger, så man kan krydre julegranen etter sitt eget behag.

Bjelle ved klitoris

Julekulene er veldig anatomisk korrekte og har til og med en liten bjelle ved klitoris, slik at man hører den når man kommer borti.

Dekorasjonene er bare drøyt fem centimeter store så man trenger ikke uroe seg over at de ømfintlige slektningene skal heve noen øyebryn.

Foto: Etsy

Skulle egentligen göra gulliga djur

Kvinnen med ideen om julekulene kom fra Suzanne McAleenan fra Canada. Det hele begynte som et prosjekt der hun ville gi noen gaver til sine barns lærere.

Hun tenkte at det skulle være lett, men det viste seg raskt at McAleenan ikke klarte å lage dyredekorasjoner, så då ble det vaginaer i stedet.

Foto: Etsy

Gjør stor suksess

Vagina-kulene selger som smør i solsteken og mange glade kunder har gitt pynten god kritikk.

«De er så søte, jeg kan knapt vente med å henge den på granen!», skriver en kunde.

«Kunne ikke vært mer fornøyd med mitt kjøp. Mine venner elsket de jeg ga dem og mine egne kommer til å se kjempekule ut på granen!», skriver en annen kunde.

Jeg synes de var veldig morsomme, men de krever nok en liten dose humor. Trykk på dele-knappen slik at vennene dine med skitten fantasi får se dette!