Frekkis: Ung muskelbunt håner 83-åring på stranden – men gubbens steinharde motangrep er fantastisk

Når man møter eldre mennesker oppfører man seg høflig, det lærte man da man var liten. De eldre har vært med på å bygge opp en verden med ting som mange unge i dag tar for gitt.

De fleste unge mennesker er veldig klar over dette faktum og respekterer de eldre i samfunnet vårt, men som med alle generasjoner finnes det idioter.

De er dårlige på å ta ansvar og bryr seg ikke om omgivelsene sine. Det handler ofte om sløvinger som må innse at livet er noe som man selv må ta tak i.

Denne fiktive og morsomme historien handler litt om det. Den siste linjen er helt fantastisk – og jeg klarte faktisk ikke holde meg for latter her på bussen da jeg så gubbens motangrep!

En ung mann med mye muskler og lite hjerne jogget rundt på stranden en varm sommerdag.

Begynte å skrike på gubben

Plutselig løp han inn i en 83 år gammel mann som satt og nøt stunden.

Av en eller annen uforklarlig grunn fikk gutten for seg å bestemt og høyt forklare for pensjonisten hvorfor den eldre generasjonen må begynne å forstå den yngre.

– Du vokste opp i en helt annen, primitiv verden, sa han høyt nok slik at hele stranden kunne høre.

– Vi unge i dag har vokst opp med flatskjerm-TV, jetfly, romfart, romvandring, internett, chips, iPads, raske datamaskiner, elbiler og mye, mye mer!

Dro et dypt sukk

Den 83 år gamle herren sukket dypt, men svarte slik at alle hørte:

– Du har helt rett, unge mann. Vi hadde ikke alt det der moderne da vi var unge. Så vi fant det opp! Nå må jeg spørre deg, din arrogante lille dritt – hva i helvete gjør du for neste generasjon?

Jeg synes at den gamle mannens motangrep var fantastisk! Trykk på dele-knappen hvis du er enig!