Frekkis: Moren spør 3-åringen hvorfor han sitter så lenge på toalettet

Finnes det noe herligere enn småbarn? De kan komme i veien noen ganger og være skikkelig irriterende, men samtidig er de jo en uendelig kilde til latter.

Barn har enda ikke fått det sosiale filteret som vi voksne har og de sier hva de synes og tenker – uansett situasjon. Småbarn har også noen ganger en litt annen logikk enn oss voksne, noe denne morsomme historien om en treåring som sitter på do så fantastisk beviser.

Kos deg!

Tre år gamle Billy sitter på toalettet for å gjøre «nummer to». Med seg inn på toalettet har har en liten bildebok som han sitter og kikker i.

Men hvert tiende sekund legger han fra seg boken, tar tak i toalettsetet med den ene hånden og slår seg selv på hodet med den andre hånden.

«Hva tar så lang tid?»

Moren hans, som er glad for at Billy har begynt å gå på toalettet på egenhånd, blir nå litt nervøs for at hennes elskede sønn ikke blir ferdig der inne.

Minuttene tikker og etter nesten 20 minutter banker moren engstelig på døren.

– Kjære, hva er det som tar så lang tid? Du har vært der inne en god stund nå.

Billy svarer:

– Jeg har det bra mamma, men jeg har ikke bæsjet enda.

Bilde: Flickr

«Hvorfor slår du deg på hodet?»

Moren er fortsatt bekymret og går inn til sønnen.

Han sitter rolig på toalettet med boken sin, legger den fra seg og slår seg deretter på toppen av hodet med den ene hånden.

– Men Billy, du får sitte her i noen minutter til, men hvorfor slår du deg selv på hodet? spør moren litt forvirret.

Da svarer Billy som om det var den mest åpenbare tingen i verden.

– Det fungerer jo på ketchup!

For en fantastisk historie – barn er jo bare for herlige! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får lese dette!