Frekkis: Johan får plutselig ereksjon i badstuen – damenes uventete reaksjon får grisen til å gråte

Å være så glad som mulig og le så ofte som mulig tror jeg er en av nøklene til et langt liv. Men det er ikke alltid man kan gå rundt med et smil om munnen, noen ganger er man rett og slett litt nedstemt.

Men da gjelder det å finne måter å bli litt gladere på, slik at man slipper å være sur. En ordentlig god frekkis får jo en alltid i godt humør!

Derfor tenkte jeg å by deg på en slik i dag! Det er en skikkelig klassiker som sikkert har blitt fortalt i tusen forskjellige versjoner, men denne fikk meg virkelig til å le – kos deg!

Johan hadde vært skilt i noen år og i det siste hadde hans seksuelle frustrasjon bare økt og økt.

Johans frustrasjon – i badstuen

Han trengte virkelig en kvinne i livet sitt. Sexlysten var definitivt der – og mannens fantasier var hetere enn noen gang.

En typisk hverdagskveld befant han seg i herrebadstuen på det lokale badehuset. Det satt to andre menn der inne, men til slutt klarte ikke Johan å holde inne den bankende frustrasjonen lenger.

Med en solid ereksjon reiste han seg opp og skrek:

– Jeg må ha en kvinne! Jeg bare må ha en kvinne!

En av de andre mennene i badstuen så uforstående på Johan og sa:

– Men ikke stå her og skrik da! Gå inn til damene i stedet!

Kvinnene glodde på ereksjonen

Sagt og gjort – med bestemte skritt trampet Johan seg rett inn i damebadstuen. Der stilte han seg foran tre overraskede damer og skrek:

– Jeg må ha en kvinne! Jeg bare må ha en kvinne!

Damene stirret på den merkelige fremmede. En av dem tok en stor sleiv med iskaldt vann og kastet det over Johans oppreiste penis.

Da så han ned på penisen, som allerede hadde begynt å slakke.

– Jaha, sa han skuffet. Var du bare tørst din lille jævel?

Ikke nøl nå, del latteren videre til vennene dine!