Matmor lurer hunden med til veterinæren – den fantastiske reaksjonen ligner ingenting du har sett før

Hunder er utrolige dyr som virkelig kan kjenne og vise følelser. Det kan være alt fra kjærlighet, glede og savn og oppstemthet, tristhet og uro.

At de, akkurat som mange mennesker, er så nære sin indre sinnsstemning er kanskje en av grunnene til at de ofte er så nærme sine eiere.

Man kan kanskje kjenne seg igjen i hverandres ulike humør. Slik var det hvert fall da familien min hadde hund. Det var alltid enkelt å merke hvordan han hadde det eller følte seg akkurat den dagen.

Matmor Bret Mortimer og hennes hund Fritz står veldig nære hverandre. Vofsens helse og velvære er derfor ekstremt viktig for eieren hans, så hun sørger for at han får den best mulige behandlingen og en god veterinær så fort det trengs.

Bret Mortimer

Da hun merket at Fritz trengte en gjennomgang av tennene sine booket hun en time til hunden sin.

Veterinæren i stedet for parken

Saken er at ofte når de drar i vei med bilen sammen på morgenen så er det for å dra til parken for å leke, skriver The Dodo.

Det er jo dog ikke destinasjonen denne dagen, da de dro hjemmefra. Bret forlot i stedet sin elskede hund hos veterinæren. Da hun kom tilbake en stund senere for å hente han, så var det tydelig hva Fritz syntes om det.

Twitter

Det var total skuffelse. Han følte seg lurt.

Twitter

I ett klipp som matmor la ut på internett filmet hun seg med hunden sin når han igjen hopper inn i bilen. Hunden nekter dog å få øyekontakt med eieren sin, men sitter bare og titter rett motsatt vei – gjennom ruten.

Twitter

Det spiller ingen rolle hva hun gjør eller sier – Fritz vil ikke snakke akkurat nå.

– Han er min beste venn og jeg vil at han skal leve så lenge som mulig, sier Mortimer til The Dodo om veterinærbesøket. Han ga meg en kald skulder og det kjentes virkelig som om han sa: «Jeg kjenner meg litt lurt her borte».

Heldigvis var ikke Fritz sur så lenge. Så fort de kom hjem igjen var han sitt gamle jeg – glad og lekfull. Det kan hende han innså at matmor tok han til veterinæren for hans eget beste og at det til og med faktisk var nødvendig.

Man skal aldri undervurdere hunders hjerner!

Synes du også dette var søtt? Trykk da på deleknappen slik at også vennene dine kan se dette!