Hunden spiller dø for å slippe og dra til veterinæren – da hører hun 1 velkjent lyd ved døren

Lulu er en eksepsjonelt smart hund som alltid vet når noe er feil.

Hun har vært en del av denne familien i en stund nå og er som oftest i fyr og flamme under døgnets første timer. Denne fantastiske videoen ble tatt da den lille vofsen skulle til veterinæren.

Det hadde hun selvsagt full kontroll på – og valgte å spille dø for og slippe. Det skulle likevel ikke gå an å holde seg hele veien.

For en utrolig smart hund – og det er lett å bryte ut i latter når man følger denne kampen i klippet nedenfor. Matmor Micki er fullt klar over hva hunden hennes prøver på – og hver gang ordet «veterinær («vet» på engelsk) nevnes kan man nesten merke at lille Lulu stivner til. Hun vet nok at besøket hos veterinæren er uungåelig, men denne rakkeren prøver hvert fall å gi det et forsøk.

Visste hva som måtte til

Jeg kan virkelig relatere. Ingen dyreeiere liker å ta med dyret sitt til veterinæren, men samtidig er det noe som må gjøres. Det er jo for deres eget beste. Det kan til og med være like vanskelig for matfar eller matmor som for dyret, men Micki skulle vise seg å ha den perfekte løsningen denne morgenen. Hun visste akkurat hva hun måtte gjøre for å få Lulu ut av senga i godt humør.

Youtube

Begge er veldig stae – det er hvert fall sikkert. Selv når dynen dras bort fra hunden så ser det ut som hun aldri skal våkne opp igjen. Matmor lager da en lyd som er velkjent fra andre siden av sengen – og da endres plutselig Lulus holdning til dagens gjøremål.

Blir veldig bra likevel

Hun oppdager at «døde» valper ikke får noen godbiter. Plutselig ble det en bra dag for den søte hunden!

Denne videoen minner meg faktisk om da man selv var ung. Alle husker vel dagene hvor man ikke følte for å gå på skolen i det hele tatt, men da kom foreldrene inn og dro av dynen. Til slutt pleide dagene å bli, tross alt veldig bra likevel.

Sannelig var det samme sak for Lulu!

Gjør nå vennene dine en tjeneste og DEL videre dette fantastiske klippet!