Helten introduserer kona for gorillaene han reddet – reaksjonen er helt uvurdelig

Gorillaer er noen av de mest fascinerende dyrene som finnes. De er utrolig majestetiske og uhørt intelligente. Dyrene kan dessuten knytte veldig sterke bånd til mennesker og sies å ha et større følelsesregister enn de fleste andre dyrearter.

De er beslektede planteetende primater som lever i Afrika, men i store deler av verden lever de også i fangenskap. Det finnes heldigvis mange organisasjoner som arbeider for at gorillaene skal få leve i det fri.

Det er jo faktisk der de hører hjemme!

En mann som har viet store deler av livet sitt til å verne gorillaene er Damian Aspinall. Han driver The Aspinall Foundation og har gjort det i mange år. Noe av det han brenner aller mest for er at gorillaer som lever i fangenskap.skal slippes tilbake i det fri, skriver Honesttopaws.

I 2013 klarte han å gjøre akkurat dette for to gorillaer – Djalta og Ima.

Ville introdusere kona

De bodde i en europeisk dyrepark, men etter press fra The Aspinall Foundation så kunne de til slutt flyttes til et stort naturreservat i Gabon der de nå lever het på egenhånd og i tillegg er vernet mot jakt.

Fire år senere i år 2017, dro Damian og kona hans Victoria til Gabon for å forsøke og finne igjen de to gorillaene. Damian ville introdusere Victoria for dem, men visste ikke hvordan de ville reagere.

Etter flere timers reise klarte de å finne Djalta og Ima som virket å ha det veldig bra! Et klipp på 6 minutter fra besøket hos gorillaene har nå blitt sett av mer enn 13 millioner mennesker – og slutten er helt fantastisk. Jeg klarte ikke å stoppe meg selv fra å bryte ut i latter!

DEL hvis du også lo av dette!