Foto: Twitter / @ sanhz

Jentas tegning til pappa er helt uskyldig – men nå rødmer hele nettet av den snuskete detaljen

Barn er helt fantastiske, og det er spennende å følge de små sine påfunn før de har utviklet seg nok til å komme seg inn i voksenverdenen. Det blir som en liten oppdagelsesferd for dem i løpet av de første leveårene.

Ofte tolker vi og barna våre ting annerledes – men det er også sjarmerende.

Våre svenske kolleger har tidligere skrevet om 15 uskyldige barns påfunn som fikk voksne til å se noe HELT annet. De små har heldigvis ikke så skitne hjerner som oss eldre – men det kan bety morsomme sammenstøt under oppveksten til barna.

Vi har også rapportert om 15 elendige barnetegninger som er morsomme. De små liker å bruke sin kreativitet og oppfinnsomhet i en tidlig alder for å utvikle seg – og resultatene kan ofte være både morsomme og søte.

Skulle forestille hender som vaskes

Sammenstøtet over hvordan barn og voksne oppfatter ting, har imidlertid en tendens til å skape litt merkelige situasjoner. Bare sjekk dette!

En pappa som går under navnet Sanz på sosiale medier la ut et bilde på Twitter her om dagen. Til det skrev hun: «Datteren min tegnet seg selv da hun vasket hendene i en vask…»

Skjermdump: Twitter / @Sahnz

Tegningen ville således representere hender som ble vasket i en vask, men umiddelbart da faren kastet et øye på bildet, så han noe HELT annet.

Noen hevder at man trenger skitten fantasi for å se hva faren mener. I så fall tilhører jeg en av dem. Jeg så det også med en gang.

Gjør du?

Foto: Twitter / @ sanhz

Hvis vi sier dette – kan kranen nederst til høyre på bildet lett forveksles med en viss mannlig kroppsdel. Selve sluket for vannet i vasken kan se ut til å forestille … et annet type sluk, hvis du skjønner hva jeg mener.

Legg hendene på kranen … så har man en ytterst barneforbudt situasjon.

Hvis du enda ikke har forstått moroa – ja, da er det bare å gratulere. Da har du ingen særlig skitten fantasi. Eller bare ignorerer litt mer umoden humor.

Farens innlegg har blitt delt av over 46 000 mennesker og mottatt 132 000 likes.

Er du en av de som fikk deg en latter? Trykk da på deleknappen, slik at selv vennene dine med fantastisk humor får en latter i dag!