Foto: YouTube

De 5 år gamle vennene klippet seg til nøyaktig samme frisyre – slik at læreren ikke skal kunne skille dem

Ekte vennskap er en av de fineste tingene som finnes her i livet. Det blir ekstra hjertevarmende når det gjelder barn som begynner å like hverandre og senere blir nesten uatskillelige. Det er helt fantastisk å være vitne til hvordan de leker, utvikler seg og har det gøy sammen.

Mange slike forhold lever videre i voksen alder, og det er noe helt spesielt når man har en venn som har stått ved siden av seg siden barndommen. Da kjenner man hverandre på et dypt nivå og har holdt støtt gjennom vått og tørt.

Det er nesten ingenting som slår et slikt vennskap!

Et helt fantastisk eksempel på dette kommer fra byen Louisville i USA. Det var 5 år gamle Jax som en dag kom hjem til moren sin og sa at han ønsket å se ut som klassekameraten Reddy på håret. Årsaken var at de ønsket å tulle med læreren sin på skolen. Med nøyaktig samme frisyre kunne hun ikke skille dem.

Helt ignorert hudfargen

Det fantastiske, som 5-åringene fullstendig ignorerte, var at de ikke har samme hudfarge. De trodde ganske enkelt at hvis de hadde nøyaktig samme frisyre, ville det være nok til å skape forvirring for læreren i klasserommet.

Bilde: Facebook

Lydia Rosenbush, moren til Jax, trodde først at sønnen sannsynligvis ikke ville passe i det kortere håret – men så ble hun slått av tanken på at det selvfølgelig var verdt det. Meldingen var så mye viktigere enn hvordan 5-åringen hennes så ut på håret.

Bilde: Youtube

Etter at Jax klipte seg, la moren ut et bilde på Facebook og skrev hvor fint hun syntes det var at sønnen og vennen hans fullstendig glemte – og dermed ignorerte – at de ikke delte den samme hudfargen.

Bilde: Youtube

Guttene hadde blitt bestevenner det siste året. Det var imidlertid ikke åpenbart at dette skulle bli tilfellet. Reddy og broren Enock ble født i Afrika og deretter adoptert av sine amerikanske foreldre.

Så fram til skolen

5-åringens fantastiske initiativ, som bærer en så hyggelig og hjertevarm melding, ble en stor nyhet i USA. Flere TV-kanaler rapporterte om hendelsen og har dermed fått millioner av hjerter til å smelte.

Bilde: Youtube

«Han (Jax) gledet seg veldig til å komme tilbake til skolen på mandag for å forvirre læreren», skrev Lydia Rosenbush på Facebook.

Nedenfor kan du se et av TV-innslagene med de fine guttene!

Synes du også at dette var fantastisk og synes alle er like verdige? Trykk da på deleknappen for å spre guttenes viktige melding!