Baby tester høreapparat for første gang: Da hvisker storesøster 2 ord – reaksjonen gjør Internett forbløffet

Barn med nedsatt funksjonsevner er mestere på å lære måter å komme seg frem i hverdagen uten å bli tatt mye hensyn til, selv om de har dårlig syn, hørsel eller andre problemer.

I løpet av oppveksten kommer barn med vansker til å få nye hjelpemidler, som vil gjøre at de utvikler seg – uansett om de har nedsatte funksjonsevner eller ikke.

Mamma Carol visste at hennes lille datter, Scarlet, hadde nedsatt hørsel. Familien visste ikke hvor dårlig hørsel hun hadde, men de mistenkte at Scarlet hørte svært lite. En dag fikk du muligheten til å la Scarlet teste et høreapparat for første gang, skriver CBS News.

Blir en suksess

Ønsket med testingen av høreapparatet var for å se om det ville gjøre noe forskjell – kom hun til å høre like lite? Eller kom verdenen hennes til å bli snudd på hodet, med en splitter ny sans.

Ingen visste hva som kom til å skje, men vi kan avsløre at det ble en braksuksess.

Youtube

I det babyen får på seg høreapparatet begynner storesøsteren hennes å si «baby sister» (lillesøster på norsk) gjentatte ganger. Og se nå hva som skjer!

Reaksjonen er helt fantastisk! Det er liten tvil om at det er første gangen lille Scarlet virkelig hører familien hennes prate med henne. Det er virkelig en herlig video som varmer hjerter – jeg sitter og ler og smiler når jeg ser videoklippet av lille Scarlet.

Se klippet av Scarlet nedenfor! For en utrolig glede!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=hgjC68KOjSQ

Helt fantastisk! Så gledelig at babyen endelig kunne høre – og hennes latter er virkelig smittende! Trykk på DELE-knappen om du også ble glad av å se denne videoen!