2-åringen tar sjansen på dansegulvet under Elvis-klassiker – se når han snur seg og forbauser alle

Vi liker alle å ta en svingom innimellom. Mens noen virkelig har en sans for rytme og kan bevege seg godt til musikk, er andre litt mer improviserende med bevegelsene sine.

Jeg hører definitivt ikke til på et dansegulv, men det betyr ikke at man aldri skal prøve. Det fine med dans er at du ikke trenger å være profesjonell.

Alle kan danse, grunnen til at man velger det er som regel fordi man er glad, eller har en god følelse.

Noen som dog har et skikkelig dansetalent er den 2 år gamle gutten, William, fra Danmark. I klippet nedenfor går han alene ut på dansegulvet mens en av Elvis Presleys klassikere, Jailhouse Rock, er på anlegget. Der sjokkerer han alle med sin jive. Det er en dans som er vanskelig å lære seg for de fleste, men denne gutten har full kontroll!

Han har lært å danse av foreldrene sine, Peter og Kristina, som elsker å danse. Men selv om William har gode gener for å lære seg dans, så er det virkelig imponerende det han driver med.

Publikumet klarer ikke å styre seg av den utrolige oppvisningen og klippet er sett av hele 44 millioner mennesker på Youtube.

Jeg kan garantere at selv Tor Fløysvik hadde gitt denne gutten 10 poeng.

https://www.youtube.com/watch?v=4wt824D1Bqg&feature=emb_title

Ble du også imponert av denne oppvisningen? Del artikkelen i så fall, slik at vennene dine også kan se William svinge seg rundt.